2020.0.1.0 DK/DA

CUPRA TCR

Lad konkurrencen begynde.

CUPRAs sportslighed og design tager form. Den nye DSG-gearkasse forbedrer ydeevnen og giver dig mulighed for at nyde de 350 hk i fuldt omfang. Den er forbedret i forhold til den forrige model i form af et elektronisk styretøj, forbedrede kort, optimeret styrevinkel og et rat med endnu flere funktioner.

CUPRA TCR fås også med en sekventiel gearkasse.

Klar til nutidens udfordringer på racerbanen. Takket være en sekventiel gearkasse med seks trin, som er udviklet af SADEV, og betjenes med skiftekontakter på rattet, et solidt mekanisk differentiale og et AP Radical-bremsesystem med seks bremsestempler.

Forvandl en personlighed med CUPRA logoerne foran og bagpå i mærkets symbolske kobberfarve sammen med stødfangere foran, rat, motorhjelm og skålformede sæder i helt nyt design.

Mere Information

Hvis du er interesseret i CUPRA TCR kan du kontakte os for yderligere information på customers@cupraofficial.dk.

VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT ONLINE PLATFORM

Her finder du mærkets kataloger, teknisk information og marketinginformationer for konkurrencemodellerne fra Volkswagen Group. Ønsker du at sælge vores produkter? Find også information om distributionspartnere og markedet. Alle forespørgsler sendes til customers@cupraofficial.dk