DK/DA

Autoriseret værksted

Hvad er den rigtige løsning for dig?

Vi oplever, at kunderne kommer til os igen efter et eller to serviceeftersyn på et andet værksted. Det kan der være flere grunde til, for eksemepel at der ikke er blevet benyttet de korrekte reservedele, væsker og olier, eller at de ikke har følt, at værkstedet har haft den rette ekspertise. Samtidig er der mange, der fejlagtigt tror, at et service er det samme som et olieskift. På moderne biler udføres der utrolig mange modelafhængige justeringer ved et service. Og spørgsmålet er, om det uautoriserede værksted ved, hvad der skal gøres ved den pågældende model – udover at skifte olien, som alle autoværksteder kan finde ud af?

Dertil kommer problematikken omkring manglende opdatering af bilens software, der på sigt kan påvirke driftsøkonomien og forureningsniveauet.

  • Det betyder også, at vi altid er opdateret med hvad der skal udføres ved et eftersyn.
  • Hvilke reservedele der skal anvendes.
  • Vi foretager de nyeste opdateringer af bilens software og elektroniske systemer og sørger for at forebygge fejl og vedligeholde bilen efter fabrikantens forskrifter.
  • Yderligere holder vi øje med produktforbedringer på bilen og udfører disse uden besvær for kunden.

Som autoriseret CUPRA-forhandler og værksted har vi direkte adgang til CUPRA fabrikken og derfor den direkte vej til håndtering af din fabriksgaranti, selvom denne også er gældende, uanset om du har fået din bil serviceret på et uautoriseret værksted. Når bilen altid er serviceret efter bilfabrikantens forskrifter hos os, skal du ikke selv dokumentere, at der er brugt de rigtige reservedele, og at reparationen er udført korrekt. Det klarer vi. Når du anvender uautoriserede værksteder, har du derimod selv ansvaret for, at kunne dokumentere dette i hele garantiperioden, i tilfælde af tvivlstilfælde. 

Adgang til øvrige ydelser

Find det, der passer til dine behov

 

Vejhjælp i 10 år 
Ved at bruge en af vores autoriserede servicepartnere får du gratis vejhælp.

Rusteftersyn
Ved at komme årligt hos vores autoriserede servicepartner og få kontrolleret korrosionsbeskyttelsen sikres du, at den 12 årige gennemtæringsgaranti opretholdes, hvis eventuelle fejl lokaliseres og udbedres.

Tjekliste
Som konstant bliver opdateret fra CUPRA fabrikken i Barcelona og som er skræddersyet netop din bil.

Originale CUPRA reservedele
På det autoriserede CUPRA værksted anvendes CUPRA Originaldele, som er kvalitetssikret af fabrikken og formstøbt til netop din bil, så din CUPRA forbliver original.


Samtidig får du adgang til fabrikkernes kulanceordninger. Det betyder ikke, at vi altid kan hjælpe dig, men det betyder, at vi vil hjælpe med at ansøge fabrikken om hjælp ved eventuelle store og uventede reparationer efter udløbet af garantiperioden.


Bestil tid online
> Find din nærmeste servicepartner her