2019.0.18.0 DK/DA

En moderne sjældenhed.

Den nye CUPRA Ateca.

Det ses sjældent, at forskellige elementer smelter sammen og danner noget nyt, noget legendarisk. Ofte skubber disse kreationer til grænserne for det mulige. De udfordrer holdninger og fortæller en historie om ekstraordinær menneskelig udvikling. Den nye CUPRA Ateca personificerer dette. Sportslighed møder raffinement. Et symbol på underspillet power og afbalanceret kontrol.

Den nye CUPRA Ateca er direkte forbundet med CUPRAs performance arv og udstråler autencitet og selvsikkerhed. Designet sikrer, at den tilbyder al den plads og komfort, som kendetegner en SUV, samtidig med, at den er sig bevidst om sine overlegne kræfter, når det gælder. Dynamik kombineret med sindsro. Vildskab tilsat tilbageholdenhed. Det er mere end en bil. Det er en livsstil.


Som CUPRAs Executive Vice President for Sales & Marketing udtalte ved præsentationen, sigter brandet mod at “fremme en følelse af samhørighed, stolthed, mod og beslutsomhed. De samme karakteristiske, personlige egenskaber, vi deler med vores kunder.” Og det er CUPRA Ateca, som manifesterer disse idéer. Virkeliggør dem og får dem til at fremstå helstøbte.

Dette gør, at CUPRA Ateca ikke blot udtrykker en sindstilstand, men også et fællesskab. Vi går mod strømmen. Vi udformer vores egne regler. Vi fokuserer på de ting, vi elsker, og samler disse. Ikke for andres skyld, men for vores egen. Vi definerer os selv ved vores evne til at bryde grænserne. Derfor gør vi det, vi gør, og derfor eksisterer CUPRA Ateca.

Så sæt dig ind i en bil, som sprænger rammerne for bilindustrien. Redefinerer det eksklusive. Fortsætter med at tænke utraditionelt. Fordi den nye  CUPRA Ateca er en ”driver's car”. Den er ikke tænkt til dem, der mener, at status er alt. Det er en bil, der er sjov, men aldrig bliver dyr. En bil fra racerbanen. Designet til almindelig vej. Bygget til den rastløse sjæl.