Our DNA:CUPRA. A tale of aspiration DK/DA

Vi er mere end bare et bilmærke. Vi er CUPRA

Høj ydeevne. Innovation. Håndværk. CUPRA er den nye definition af racing. Et sportsbilmærke lavet til at være anderledes. Vores passion for racing og kraftfulde biler adskiller os fra resten af verden. Dette er CUPRA. Ej sjælden, men ikke mindre eksklusiv.

Hos CUPRA skaber vi en verden omkring "performance". Ved at fokusere på den exceptionelle oplevelse, der skabes ved racing, og inkorporere den samme energi, lidenskab og ånd i vores biler.

CUPRA. Vores historie.

I 2018 introduceredes CUPRA som mere end et nyt og uafhængigt bilmærke, men også som en livsstil for dem, der tør skille sig ud og gå nye veje. 

De første CUPRA-modeller var CUPRA Leon, CUPRA Leon Sportstourer og CUPRA Ateca - de kraftfulde udgaver af vores søstermærkes mest populære modeller. CUPRA Leon'erne kom med Plug-in hybridmotor, og beviste at vores modeller ikke behøver en forbrændingsmotor for at levere ægte CUPRA-kraft.

I 2020 kom CUPRA Formentor, der blev den første bil med 100% CUPRA DNA. CUPRA Formentor satte standarden for fremtidige CUPRA-modeller fra krop til sjæl.
Designet fusionerer en SUV's alsidighed med det sporty og eksklusive design fra en coupé. CUPRA Formentor kom også som Plug-in e-HYBRID model og satte to streger under det faktum, at plug-in hybridbiler godt kan kombinere høj performance og lave emissioner ved kørsel.

CUPRA Formentor. 100% CUPRA DNA

Det næste skridt på vores rejse tog vi i 2021 med lanceringen af CUPRA Born en 100% elektrisk bil. Vi har skabt en elbil, uden at glemme, hvad der skabte CUPRA: den følelse, der opleves bag rattet i en højtydende bil. Adrenalin. Præcision. Frihed. 


CUPRA Born har et aerodynamisk og sporty design med de karakteristiske CUPRA-kobberdetaljer, er baghjulstrukket, og har op til 204 hk, så du mærker kraften, så snart du træder på speederen. Derudover har det elektriske batteri en høj rækkevidde på en opladning. Alt det giver dig friheden til at følge din indre impuls.

CUPRA Born. Vores første elbil.