Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA partner with World Padel Tour DK/DA

CUPRAxPadel.

Vi skal udbrede "sportiness" på og udenfor vejene

Nogle siger, at regler er lavet til at blive bøjet eller brudt. Vi siger, at regler er her for at blive udfordret. Som stolt sponsor af World Padel Tour og den Internationale Padel Federation, er vores mission at udbrede en livsstil præget af sport og performance både på og udenfor vejene. Derfor åbner vi døren til nye muligheder i den unikke padelverden. Vi har udvalgt otte af verdens bedste padel-spillere som de nye CUPRA-brandambassadører, så vi sammen kan inspirere til at udfordre det gængse.

Ligesom vi hos CUPRA designer vores biler ved at kombinerer forskellige elementer, er padel en sport, der kombinerer elementer fra forskellige sportsgrene. Den unge racetsport er en hybrid af tennis, squash og spilles på en fronton-bane kendt fra boldspillet pelota. Men i modsætning til sine forgængere spilles padel helt inden for fire vægge, som spillerne bruger til deres strategiske fordel. Denne unikke dynamiske sport kombinerer performance og præcision hos atleterne. Padel startede sin rejse i 1969, da en tennisspiller besluttede, at han havde fået nok af, at hans bolde altid landede i naboens have. Så han byggede en mur, og padel blev født.

Ligesom CUPRA tør den innovative sport at udfordre "spillereglerne". Og så er padel en sport, der fejrer spændingen ved bevægelse og konkurrence lige så meget som vi gør. 

“CUPRA has a spectacular future that we want to be part of for many years.” José Luis Serrano, World Padel Tour CEO

CUPRA and world patel tour video on our collaboration

“CUPRA and the WPT have conquered car and sport lovers since their inception.” Luca de Meo, SEAT President and Chairman

Som den hurtigst voksende sport i Europa, deler padel vores forpligtelse til at opbygge nye forbindelser over hele kontinentet og ud over det. Den specialiserede sport samler en bred vifte af spillere og fans, der deler den samme lidenskab for sofistikering, sportslighed og konkurrence. Gennem vores partnerskab med WPT ønsker vi at udvide padels internationale rækkevidde, så alle en dag kan nyde alt denne unikke sport har at byde på.

Det kræver en masse selvtillid og karakter at indtage en ny bane, især når man samtidig redefinere to sportsgrene med lang historie. Men padel er mere end bare et nyt spil, det er en tankegang, der presser os til at udfordre vores kreativitet og håndværk. Det er en måde at spille på, der bringer os til grænsen for hvad der er muligt - og så lader os fejre vores succes sammen.