Rækkevidde op til:
547
km*
Hestekræfter op til (250 kW):
340
hk*
0-100 km/t:
5,6
sek
Drivlinje:
Bag- eller 4-hjulstrukket

Design med personlighed

En unik designfilosofi inspirerer til et slankt, strømlinet ydre og et indre med progressive interiørelementer.

Går forrest med fornyelse

Oplyste CUPRA-logoer både foran og bagpå, og coast-to-coast baglygter til at fuldende det sporty look.

Interior view of the CUPRA Tavascan with Y-bone console

Særpræget udtryk både inde og ude

En moderne "Y-bone"-konsol i Dark Ice Metal og skålformede Dark Night mikrofibersæder giver et sporty udtryk.

Skab din egen CUPRA Tavascan

Sammensæt den perfekte kombination af farve, fælge og interiør til din nye CUPRA Tavascan.

Farver

Fælge

Interiør

The new CUPRA Tavascan VZ tavascan blue colour charging

Tavascan Winter Test

Tavascan er testet i nordens kulde under en Winter Test i Lapland. Winter Test er en test, som alle CUPRA-modeller gennemgår.

Klik nedenfor, læs mere om testen og se videoen.

Redefinerer performance

Er du på farten eller skal du lade, når din CUPRA Tavascan holder i garagen, så er der heldigvis mange muligheder. 

The new CUPRA Tavascan VZ tavascan blue colour charging

Elektrificerende evner

Den nye CUPRA Tavascan revolutionerer køreoplevelsen og giver frihed til at bevæge sig gennem byen med finesse. Og med en fuldelektrisk rækkevidde på op til 547km*, plus evnen til at oplade fra 0-100km rækkevidde på bare 7 minutter**, giver den dig selvtilliden til at krydse grænser.

Føl fremdriften og nyd turen

Vores avancerede sikkerheds- og assistentsystemer gør, at du kan fokusere på det der er vigtigst – turen du har foran dig.

New CUPRA Tavascan Blue Metallic with Travel Assist and Adaptive Cruise Control (ACC)

Kør sikkert

Dækket fra alle vinkler. Travel Assist kombinerer Adaptive Cruise Control (ACC) og Lane Assist Plus for at holde dig i vognbanen og i sikker afstand fra andre bilister, og når det kombineres med Assisted Lane Change, overvåger det dine omgivelser og forhindrer dig i at skifte vognbane, indtil det er sikkert at gøre det.

CUPRA Tavascan blue colour with 21 inch copper and black covers wheels

Nemt at parkere

Parker din Tavascan semi-autonomt med Trained Park Assist, et system, der scanner parkeringsbåsen og guider dig på plads, og Remote Park Assist, som gør det muligt at udføre parkeringsmanøvrer på din mobil, designet til brug på trange parkeringspladser.

Tavascan Endurance

Mærk følelsen af fremdrift.

Tavascan Endurance
Rækkevidde op til:
547
km*
Hestekræfter op til (210 kW):
286
hk*
0-100 km/t:
6,8
sek
Tavascan VZ

Ekstra power til at følge dine egne veje.

Tavascan VZ
Rækkevidde op til:
517
km*
Up to (250 kW):
340
hk*
0-100 km/t:
5,6
sek

Bemærk venligst, at data for ydeevner, der er angivet i overskriften, vedrører de mest kraftfulde motorer.

*CUPRA Tavascan er i øjeblikket ikke tilgængelig til salg og afventer homologering. De viste tekniske data er kun vejledende og kan variere. Køretøjets tilgængelige effekt (KW) og acceleration afhænger af batteriets ladeniveau og dets temperatur til enhver tid. Billederne er kun brugt til illustrative og informative formål og svarer muligvis ikke til serieproduktionen.

Køretøjets elektriske rækkevidde varierer afhængigt af en række faktorer såsom terrænets orografi, vejrforholdene, køretøjets ladetilstand (passagerer + bagage), batteriets alder og tilstand, det valgte ekstraudstyr (fælge, dæk ...), brugen af perifere forbrugere såsom varme, aircondition eller sædevarme, og deres kørestil. Den angivne autonomi er en foreløbig værdi og er blevet beregnet i overensstemmelse med WLTP-forordningen, der fastlægger standardtestbetingelser gældende for alle fabrikanter, således at de værdier, der beregnes efter denne forskrift, er sammenlignelige med hinanden for alle køretøjer.

**Opladningstiderne varierer i forhold til følgende faktorer: ekstern og batteritemperatur, maksimal spænding på dit opladersystem og dets aktuelle tilstand samt batteritilstand og brug af andet elektrisk udstyr i bilen under opladning.

En af de største forskelle mellem et elektrisk køretøj sammenlignet med et traditionelt forbrændingskøretøj er forbruget. Prisen på elektricitet er normalt billigere end brændstof eller diesel. Takket være dette kan vi med Tavascan køre 100 km for mindre end 2 € eller endda oplade batterierne med et privat solpanelsystem. Derudover har et elektrisk køretøj færre vedligeholdelsesomkostninger end et forbrændingsbil, da det har færre dele, hvilket betyder mindre slitage. Oplysningerne her er baseret på generelle økonomiske tendenser og kan også variere afhængigt af en række andre omstændigheder.