Our DNA:Racing:CUPRA e-Racer in ETCR DK/DA

CUPRA til ETCR.

CUPRA skaber fremtidens racing ved at bringe en helt ny oplevelse til banerne. ETCR, som navnet antyder, vil være verdens første nogensinde multi-brand el-turnering bil mesterskab. Og da ETCR tekniske forskrifter er baseret på CUPRA e-Racer, sætter vores bil standarden for andre mærker, der planlægger at deltage i den nye konkurrence.

Når det er sagt, vil ETCR-serien tilmelde to- eller femdørs-produktion biler, ligesom eksisterende TCR-modeller, med en gear og baghjulstræk transmission. WSC Technology, et datterselskab af WSC Group, der udviklede TCR, vil distribuere en fælles forsyningspakke af motor, gearkasse, invertere samt en batteripakke med en energikapacitet på 65 kWh, alt tilpasset til biler, inklusive dem, der er bygget til TCR-forordninger.

For at sætte tingene i perspektiv vil vi gerne illustrere potentialet i elektriske touring biler. Vi bruger CUPRA e-Racer som reference. Med en tophastighed på 270 km / t, acceleration fra 0 til 100 km / t på kun 3,2 sekunder og batterikraft, der kan vare 40 km i fuld hastighed, omdefineres kvalifikationerne for en rigtig racerbil i dag. Se videoen for at føle spændingen over det, der kommer.

The e-Racer in the competition

Vi er sikre på, at fremtiden for konkurrence er i elektriske motorer - og ETCR er kun det første skridt hen imod denne vej. Følg @CUPRA_Racing på Instagram for at følge med i revolutionen af ​​motorsport og den første sæson af ETCR, der finder sted i 2020.