Lifestyle:Quality Leather Bag DK/DA

TRAKATAN til CUPRA

Design gør livet lettere.

Hvad er konceptet bag dine kvalitetslædertasker? Hvad er din brandfilosofi?

Personligt foretrækker vi en brugt taske frem for en ny. Vi kan ikke lide "nød" effekter, vi vil have den rigtige ting. Når du bærer noget, fortæller det en historie om, hvor du har været i livet. Kun tid kan tilføje det sidste præg af stil til lædervarer. Og vi mener, at økologi handler om at fremstille produkter af høj kvalitet, der holder over tid.

Hos CUPRA mener vi, at raffinement betyder høj kvalitet. Er du enig?

Luksus betyder høj kvalitet. Høj kvalitet betyder tid. Tid til at forske, finde de bedste materialer, til at designe, teste og lave detaljer, der bringer produktet til et nyt niveau. Når du respekterer tid, er slutresultatet et sofistikeret produkt af høj kvalitet. Vil du prøve en kage, der var blevet bagt i kun 10 minutter, når du ved, at den rette bagtid er 20? Tid er kerneværdien af ​​håndværk.

Hos CUPRA tror vi på raffinement og håndværk, går hånd i hånd. Hvordan fungerer denne kombination for dig?

Vores produkter er sofistikerede, fordi vi producerer alle vores produkter i Italien, i vores lille TRAKATAN-værksted i Torino. Vi vælger det fineste garvede læder og er meget opmærksomme på detaljer i alle aspekter, inklusive emballagen. Alle disse ting er en væsentlig del af et sofistikeret produkt af høj kvalitet. Du har ret, sofistikering og håndværk skal altid gå vægtes højt.

"Let time design your bag is our strapline"

Hvilke materialer bruger du i dine lædertasker? Og hvilke blev der især brugt i CUPRA kapselopsamlingsposer?

Vi fremstiller lædervarer, så vi er specialiserede i at arbejde med læder. For CUPRA udviklede vi kobberlæder, en af ​​mærkets definerende funktioner. Vi introducerede også et teknisk komponent til at gøre den største taske i kapselkollektionen lettere.

Hvilke detaljer ville du fremhæve i CUPRA kapselkollektion lædertasker?

Tag f.eks. Læderet. På TRAKATAN-værkstedet gnider vi, knuser og stanser vegetabilsk garvet lamineret kobber læder. Vi ønsker ikke læder, der ser jævn og monoton ud, så vi arbejder med materialet, indtil vi har noget specielt og unikt. Og eksklusivt til CUPRA, indgraverer vi læderet med linjer, der indeholder det unikke CUPRA-logo.

" When you wear something, it tells a story about where you've been in life "

Hvis du skulle navngive tre ting, som en CUPRA-person ville bære i disse tasker.

TRAKATAN-produkter bliver venner for livet; vores kunder lægger deres liv i vores tasker. Hvert liv er anderledes, ligesom hver person er anderledes, så vores tasker tilpasser sig deres ejere. Det handler om unikhed. Vores klienter er uafhængige af deres valg, så det er svært at komme med tre ting, som en CUPRA-person ville bære inde i disse tasker.

Hvilket image tror du, at dine produkter udstråler, når folk bærer dem?

Unikhed, sofistikering og kvalitet. Vores kvalitet læder taske designs er unikke, de ikke følger trends, men har deres egen stil. Sofistikering er i detaljerne. Med tiden, når tasken bliver brugt, er det der, når vores kunder virkelig lægger mærke til kvaliteten. Vi laver tasker, der er designet til at vare livet, der bliver forbedret med tiden og bliver en evig ”ven”.

Hvordan tror du, at dit brand og dine produkter afspejler CUPRA-ånden?

TRAKATAN er for modeverdenen, hvad CUPRA er for bilens verden. To voksende, moderne virksomheder med stort potentiale til at tilbyde produkter af høj kvalitet til meget krævende kunder, der værdsætter kvalitet og ønsker unikke produkter, uanset mærket. Mennesker med personlighed, der træffer uafhængige valg, og som ikke er interesseret i at passere tendenser. TRAKATAN og CUPRA deler begge de samme værdier: unikhed, sofistikering og kvalitet.