Lifestyle:Sunglasses, handmade for driving. DK/DA

L. G. R. for CUPRA

Solbriller, håndlavet til kørsel.


Hvad er konceptet bag L.G.R-kreationer?

Udforskning og eventyr er inspirationskilden til L.G.R's kørsels solbriller. Duftene og farverne på den italienske riviera. En eftermiddag tilbragt på at læse bøger på Muthaiga Country Club i Nairobi. Se tiden gå under et akacietræ. Disse visioner oversættes derefter til design.


Hvad er luksus i dine øjne?

Siden vi først startede i 2008, er vores virksomhed vokset til femten ansatte og tre fabrikker i Italien. Dog er alle vores solbriller stadig håndlavede, en efter en. Denne dedikation til håndværk præsenterer perfekt vores idé om luksus.


Hvem bruger vores L.G.R solbriller?

Vi har opnået international succes ved at vinde berømtheder som Tom Cruise, Marion Cotillard, Gigi Hadid, Giorgio Armani og mange flere.


Inspireret af afrika, og håndlavet i Italien. Hvordan er harmonien mellem de to kulture præsenteret? 

Fordi det er baseret på en sand historie. En familiesaga, der kombinerer afrikansk arv med italiensk håndværk. Denne dobbelte personlighed er til stede i alle aspekter af vores brand og alle vores nye kreationer.

Fortæl os om din udviklingsproces.

Processen starter med dygtige kunsthåndværkere, der er i stand til at fremstille  autentiske og sofistikerede produkter, af høj kvalitet. Alle materialer behandles derefter ved hjælp af traditionelle metoder, hvilket gør alle L.G.R-modeller unikke. F.eks. Poleres acetat grundigt for hånd uden brug af opløsningsmidler eller lakker, for at sikre en silkeagtig finish.

Lethed er en vigtig del af racerbiler. Hvordan forholder du dig til det?

Dette er vores koncept bag Lawrence Flap-modellen. Udviklet til CUPRA, ønskede vi at fokusere specielt på lethed.


Hvad inspirerede designet til Lawrence Flap-modellen?

Vi hentede inspiration fra CUPRA-farverne og den sportslige sjæl, idet vi også huskede dens kerneværdier: unikhed, sofistikering og ydeevne.

Hvilke materialer brugte du til Lawrence Flap-modellen?

Vi arbejdede hårdt for at sammensætte en enestående kombination af farver og materialer med rustfrit stål, læder og hærdet mineralglas.

Hvad er din yndlingsdetalje om Lawrence Flap-modellen?

Den eksklusive kobberfarve på templerne, klapsting og tempelspidser. Og lædersideklapperne.

CUPRA siger, at raffinement ikke kan eksistere uden håndværk. Hvad siger du?

Vi har det på samme måde. Hos L.G.R bevarer vi vores italienske arv og værdier gennem hårdt arbejde udført af rigtige mennesker, der har brugt deres liv med at specialisere sig i denne omhyggelige håndværkslinje. Hver ramme er bygget for hånd fra start til slut ved hjælp af traditionelle produktionsmetoder for at levere et sofistikeret og ædel design.

Hvad gør Lawrence Flap  solbrillen til en rigtig CUPRA inspireret model?

Linserne findes i røde spejle- og gule gradientfotokromiske varianter. De er de bedst egnede solbriller til kørsel, hvilket sikrer en klar vision og maksimal beskyttelse af øjnene.