Our DNA:CUPRA Experience :Padel Ambassadors DK/DA

CUPRAxPadel

Omdefinerer en sport.

Hvad skal der til for at skabe noget nyt? Det kræver ukonventionelle ideer fra unikke mennesker, der tør udfordre verden omkring os. Derfor bryder vi nyt grund ved at byde velkommen til CUPRA fire af verdens bedste padel-spillere, en sport, der omdefinerer sportslighed, ligesom vi gør.

“Padel brings us to people who share our passion, determination and sportiness.” Antonino Labate, Director of Strategy

Padel er afledt fra squash og tennis, men spillet inden for fire vægge. Padel er en kønsbalanceret sport, der giver alle spillere mulighed for. Fra de øverste mænd og kvinder atleter valgte vi håndplukkede spillere, der legemliggør vores værdier både på og uden for banen: Fernando Belasteguín, Pablo Lima, Alejandra Salazar og Ariana Sánchez.

Belasteguín har længe domineret padelverdenen og forsvaret nummer 1 på ledertavlen i 16 år i træk. Lima, en anden stærk atlet og verdens 3. seedede spiller, knuste konkurrencen i Master Finalen i 2018 sammen med Belasteguín. Salazar er den fjerde rangerede spiller i verden og tog først hjem i kvindernes kategori i Master Final 2018. En anden professionel, der er drevet af hendes lidenskab, er Sánchez, en stigende stjerne i World Padel Tour og den yngste spiller til at vinde en Open-titel.

Vi ser frem til at støtte disse imponerende atleter under denne sæson's World Padel Tour-turneringer. Og for at byde dem velkommen til CUPRA fik hver en ny CUPRA Ateca - fordi sportyhed ikke kun er på banen, det er også en livsstil.

 

“I’m proud to be part of a brand that I share the same values with.” Fernando Belasteguín, padel champion

Ligesom CUPRA handler padelverdenen ikke kun om konkurrence. Det handler om et samfund af mennesker, der deler en lidenskab. Denne forbindelse er i centrum for alt, hvad vi gør, og det er det, der giver os magten til at forme vores nye definition af sportsligt sammen.