Cars:CUPRA Range:CUPRA Tavascan cupra-tavascan-kr1 DK/DA
New CUPRA Tavascan VZ trim Tavascan blue colour with 21" alloy wheels

Den nye CUPRA Tavascan

"A new hero for a new era". Vores første 100% elektriske SUV.

Rækkevidde op til:

517

km*

Op til (250 kW):

340

hk*

0-100 km/t på:

5,6

sek

Trækkraft

4-hjulstræk

Redefinerer Performance

Den nye CUPRA Tavascan VZ tavascan blue colour oplader

Redefinerer Performance

Elektrificerende evner

Den nye CUPRA Tavascan revolutionerer køreoplevelsen og giver frihed til at bevæge sig gennem byen med finesse. Og med en fuldelektrisk rækkevidde på op til 547km*, plus evnen til at oplade fra 0-100km rækkevidde på bare 7 minutter**, giver den dig selvtilliden til at krydse grænser.

Den nye CUPRA Tavascan revolutionerer køreoplevelsen og giver frihed til at bevæge sig gennem byen med finesse. Og med en fuldelektrisk rækkevidde på op til 547km*, plus evnen til at oplade fra 0-100km rækkevidde på bare 7 minutter**, giver den dig selvtilliden til at krydse grænser.

Nyd turen

Vores avancerede sikkerheds- og assistentsystemer gør, at du kan fokusere på det der er vigtigst – turen du har foran dig.

The%20CUPRA%20Tavascan%20VZ%20Tavascan%20blue%20colour%20with%20coast-to-coast%20rear%20lights

Kør sikkert

Dækket fra alle vinkler. Travel Assist kombinerer Adaptive Cruise Control (ACC) og Lane Assist Plus for at holde dig i vognbanen og i sikker afstand fra andre bilister, og når det kombineres med Assisted Lane Change, overvåger det dine omgivelser og forhindrer dig i at skifte vognbane, indtil det er sikkert at gøre det.

Nemt at parkere

Parker din Tavascan semi-autonomt med Trained Park Assist, et system, der scanner parkeringsbåsen og guider dig på plads, og Remote Park Assist, som gør det muligt at udføre parkeringsmanøvrer på din mobil, designet til brug på trange parkeringspladser.

Nye drivlinjer til en ny æra

En dobbelt high-performance-motor giver maksimalt omdrejningsmoment og fuld power.

Tavascan Endurance

Character and performance made to go beyond.

Elektrisk motor

Automatic 1-speed

Battery 77kWh

Rear Wheel Drive

Motor specifikationer

Max. Power

210 kW*

Elektrisk rækkevidde

547 km*

Rækkevidde op til:

517 km*

Højdepunkter

  • 21" Alloy Wheels
  • CUPRA Driving Modes
  • CUPRA CONNECT GEN4
  • Dark Night microfibre bucket seats
  • 15" Navigation System
  • Front and rear illuminated CUPRA logos
  • Travel Assist 2.6
  • Trained Park Assist and Remote Park Assist
  • Matrix LED Headlights
  • SENNHEISER® Sound System 12 speakers

"STAY TUNED"

Få mere at vide om CUPRA Tavascan

FAQs


Den nøjagtige rækkevidde for dit køretøj vil variere afhængigt af en række forskellige faktorer, som omfatter ruten, vejrforhold, køretøjets belastning (passagerer + bagage), batteriets alder og tilstand, ekstraudstyr (legeringer, dæk osv.), brugen af perifere energiforbrugssystemer såsom varme, aircondition og sædevarme, samt din kørestil. Den angivne rækkevidde er beregnet i overensstemmelse med WLTP-forordningen, som angiver standardtestbetingelser, der gælder for alle bilfabrikanter. Dette sikrer, at værdierne beregnet i overensstemmelse med denne forskrift er sammenlignelige for alle køretøjer.


Den største forskel ligger i forbruget. Prisen på elektricitet er normalt billigere end brændstof eller diesel. Takket være dette kan den ofte køre 100 km for mindre end 15 kr. eller endda oplade batterierne med et privat solpanelsystem. Derudover har et elektrisk køretøj færre vedligeholdelsesomkostninger end et køretøj med forbrændingsmotor, da det har færre dele, hvilket betyder mindre slitage.


Du kan oplade den nye CUPRA Tavascan derhjemme, på vejen eller på din destination. Oplad derhjemme med et konventionelt stik eller med en Clever ladestander. Læs mere om Clever her.


Afhængigt af opladningstypen kan det tage fra et par minutter til nogle timer at oplade CUPRA Tavascan. På en hurtigladestation kan du lade op til 100 km på 7 minutter**, det perfekte tidspunkt at få en kop kaffe.


*CUPRA Tavascan er i øjeblikket ikke tilgængelig til salg og afventer homologering. De viste tekniske data er kun vejledende og kan variere. Køretøjets tilgængelige effekt (KW) og acceleration afhænger til enhver tid af batteriets ladeniveau og dets temperatur. Billederne er kun brugt til illustrative og informative formål og svarer muligvis ikke til serieproduktionen.

Køretøjets elektriske rækkevidde varierer afhængigt af en række faktorer såsom terrænet, vejrforholdene, køretøjets ladetilstand (passagerer + bagage), batteriets alder og tilstand, det valgte ekstraudstyr (fælge, dæk, osv.), brugen af perifere klimasystemer såsom varme, aircondition eller sædevarme, og deres kørestil. Den angivne autonomi er en foreløbig værdi og er blevet beregnet i overensstemmelse med WLTP-forordningen, der fastlægger standardtestbetingelser gældende for alle fabrikanter, således at de værdier, der beregnes efter denne forskrift, er sammenlignelige med hinanden for alle køretøjer.

**Opladningstiderne varierer i forhold til følgende faktorer: udvendig temperatur og batteritemperatur, maksimal spænding på dit ladesystem og dets aktuelle tilstand, samt batteritilstand og brug af andet elektrisk udstyr i bilen under opladning.