Cars:CUPRA Tavascan:CUPRA Raval DK/DA

CUPRA Tavascan | Winter Tests

  1. Den 100% elektrisk CUPRA Tavascan
  2. CUPRA Tavascan | Winter Tests

Tavascan Winter Test

I svenske Lapland viser termometeret 35 minusgrader. Alt er snedækket, alt er frosset til. Laplands arktiske kulde danner rammen om en tradition – en test – som alle CUPRAs modeller skal igennem. 

De skal testes til ekstremerne, for at sikre den ypperste performance. I al slags vejr. Den seneste til at tage udfordringen op på de frosne baner var CUPRA Tavascan, med en verdensklassekører bag rattet: ABT CUPRA Formel E-køreren, Lucas di Grassi. 

Han oplevede på egen hånd de fornemmelser og følelser, der blev leveret af CUPRAs 100 % elektriske SUV på isglatte overflader og sneklædte baner i Lapland.

CUPRA Tavacsan elektrisk SUV winter testing.

De ubarmhjertige forhold gør det muligt for CUPRAs ingeniører at se, hvor langt Tavascan kan skubbes. De fik hjælp af Di Grassi til at gennemføre flere tests, herunder bremse-, manøvre-, og accelerationstests. 

Di Grassi var imponeret over, hvor godt Tavascan kan håndteres. Fordi Tavascan er en bil med firehjulstræk, kan man virkelig bruge den kraft, man har brug for til at holde kontrol på glatte overflader. 

Men det, der frem for alt skilte sig ud, var de følelser, den fornemmelse, som Tavascan gav Di Grassi på de iskolde spor: "bilens fantastiske respons. Jeg elsker CUPRA Tavascan! Den er meget præcis og kontrollerbar, fantastisk at køre”. 

Vil du vide mere om Tavascan?

Du kan læse meget mere om modellen på modelsiden om Tavascan. Hvis du vil være blandt de første til at høre det seneste nye om Tavasan så kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev om Tavascan her.