da:Exponential Experiences:CUPRA Raval DK/DA

CUPRA x Padel

  1. brand
  2. CUPRA Experience
  3. sport
  4. CUPRA x Padel

CUPRA x Padel

CUPRA har været engageret i padel siden 2019 og deler en ambition om at udfordre status quo og hjælpe med at udvide sporten, som er en af de hurtigst voksende i Europa.

Ligesom CUPRAs rejse er padels popularitet og indflydelse steget kraftigt i de seneste år, og sporten har overgået alle andre sportsgrene i interesse i Europa og er blevet den næstmest spillede sport i Spanien – hjemlandet for CUPRA. Med 25 millioner spillere i mere end 110 lande er der over 50.000 padelbaner verden over. I dag er CUPRA det førende mærke på den internationale padelscene og skaber synergier med de største globale konkurrencer og de bedste spillere, samt promoverer sporten på græsrodsniveau ved at støtte lokale klubber, baner og konkurrencer over hele verden.

Vores mål er klart: at fremme padels internationale udvikling. Med målet om at gøre padel til en olympisk disciplin bidrager CUPRA aktivt til at forme sportens fremtid ved at samarbejde med det Internationale Padel Forbund og sponsorere Premier Padel, den nuværende primære officielle professionelle padelturnering.

CUPRA trådte ind i padelverdenen i 2019 ved at blive præmiesponsor for alle officielle konkurrencer i World Padel Tour (WPT) og lokalt med Danish Padel Open. CUPRAs engagement i sporten var forankret på banerne, da CUPRA har samarbejdet med klubber, sponsoreret lokale og amatørturneringer og støttet nye talenter fra starten. At fremme sportens vækst fra græsrodsniveau er en prioritet for CUPRAs padelstrategi, da mærket lægger stor vægt på at opbygge en solid spillerbase på internationalt niveau.

Derfor har over 20 CUPRA-delegationer i Europa og resten af verden i de sidste 5 år organiseret turneringer, arbejdet med forbund og skabt officielle padelhold. I år sponsorerer mærket over 20 internationale og 130 lokale turneringer i 14 lande, samarbejder med 11 nationale forbund og 140 klubber. 

CUPRA DANMARK x PADEL:
For fremtiden, for fællesskabet og for den gode sag


Padelsporten har oplevet en eksplosion i popularitet de seneste år, og en af de mest markante årsager til dens vækst er dens evne til at skabe fællesskab. Padel er en sport, der er nem at lære og tilgængelig for mennesker i alle aldre og fitnessniveauer, hvilket gør den til en ideel aktivitet for sociale sammenkomster.

Uanset alder, køn eller niveau kan alle finde glæde og udfordring i spillet og dette skaber en alsidig og mangfoldig gruppe af udøvere, der beriger fællesskabet med forskellige perspektiver og erfaringer. Alt i alt er padelsporten ikke kun en kilde til fysisk aktivitet, men også en stærk drivkraft for at skabe og styrke relationer. Den kombinerer sportens spænding med sociale interaktioner, hvilket gør den til en af de mest fællesskabsorienterede sportsgrene i dag.

Derfor investerer CUPRA Danmark nu i projekter og tiltag, som udover at fremme sporten også beriger fællesskabet, fremtiden for padel og den gode sag.

FOR FREMTIDEN: TEAM FUTURE PADEL by CUPRA

CUPRA er stolt sponsor af fremtidens padel-landsholdsspillere. Team Future Padel er et ambitiøst hold bestående af unge, talentfulde padelspillere, der sigter mod at etablere sig på den internationale padelscene. Holdet er drevet af en fælles passion for sporten og en urokkelig tro på deres potentiale til at konkurrere på højeste niveau. Team Future Padel by CUPRA har allerede markeret sig i nationale turneringer og er nu klar til at tage skridtet til internationale konkurrencer, støttet af CUPRA. Med hård træning, omfattende turneringskalender, der omfatter deltagelse i store events over hele verden samt TEAM FUTURE TOUR, opnår spillerne værdifuld erfaring og eksponering mod verdens bedste, hvilket er afgørende for deres udvikling og ambition om at nå toppen.

Spillernes vision er at blive en dominerende kraft i international padel ved at udvikle sig til at opnå topplaceringer i verdensranglisten. Holdets mission er at skabe et stærk, støttende og udviklende miljø, hvor talentfulde spillere kan vokse og nå deres fulde potentiale – fra World Padel Tour til Premier Padel, og gøre en markant indvirkning på hver konkurrence.

FOR FÆLLESSKABET: PADEL LINK by CUPRA

Fællesskabet er en bærende drivkraft i sportens udvikling og derfor er CUPRA gået sammen med den førende digitale platform for alle padelspillere. Padellink by CUPRA går på tværs af venues, baner, hold og klubber – og er uafhængigt den bedste måde at finde nye fællesskaber og møde spillere, planlægge træning og turneringer. App’en er den hurtigst voksende platform for padelsportens fælleskab og er vigtigt, strategisk element i CUPRA Danmarks overordnede padelstrategi.

 ”Samarbejdet med PadelLink er et spændende og vigtigt led i vores padelstrategi hvor CUPRA er én af de stærkeste aktører i sporten. Sammen kan vi nemlig udvide kendskabet, understøtte fællesskabet med det rette værktøj og sikre de bedste muligheder for padelsportens vækst i Danmark. ” Anders Rune, PR & Brand Activation Specialist, CUPRA Danmark. 

FOR EN GOD SAG: CUPRA x CHARITY PADEL

Padelsporten har så meget indflydelse på dansk sports- og kulturliv, at det forpligter. Derfor er CUPRA stolt hovedsponsor af Charity Padel Cup 2024 til fordele for Legeheltene og Børneulykkesfonden. Når sveden drypper af panden og endorfinerne pumper i kroppen under Charity Padel Cup, er det til fordel for Legeheltenes arbejde på de danske hospitalers børneafdelinger. Her skaber Legeheltene frirum med leg, bevægelse og fællesskab for de ca. 60.000 børn, der hvert år bliver indlagt i Danmark.

Vi glæder os enormt meget til at samle sportsglade personer til benhårde og sjove padelturneringer, hvor hver kamp er med til at bringe endnu mere aktiv leg og bevægelse ind på hospitalsstuerne på børneafdelingerne over hele landet”, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden, der står bag initiativet Legeheltene.

Ikke nok med at deltagerne kommer til at kæmpe mod hinanden om titlen, som årets Charity Padel Cup-vinder, er der også inviteret en håndfuld stjernespillere, som er klar til at give deltagerne kamp til stregen.

Det er naturligt for CUPRA at involvere sig, da vi er på en misson om at udbrede en livsstil præget af sport, bevægelse og fremdrift. Her kan vi samtidig gøre en forskel for de, som har allermest brug for det.

Med CUPRAs omfattende engagement i padelsporten, er det helt naturligt, at vi selvfølgelig også træder forrest i den gode sags tjeneste her. Legeheltenes arbejde er beundringsværdigt og gør en enorm forskel for de små, som har mest brug for det. Her har padelsporten en fantastisk evne til at samle mennesker fra alle samfundslag og aktivere næstekærlighed,” udtaler Anders Rune Hansen, PR & Brand Activation Specialist, CUPRA Danmark.

Om Legeheltene

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn der er ramt af sygdom. Men et sygdomsforløb, en indlæggelse og kroniske diagnoser er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling.

Derfor arbejder Legeheltene for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Legeheltene skaber et frirum med plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab – og med plads til at være barn igen.

Legeheltene er på 40 børneafdelinger i Danmark og to indkvarteringssteder for ukrainske flygtningefamilier. Legeheltene er et initiativ startet af Børneulykkesfonden.

Se hele programmet her: https://børneulykkesfonden.dk/heltene/charity-padelcup.