Services:CUPRA Specialist DK/DA

Opladning med Clever

Opladning, der passer til dig

Når valget falder på en ny plugin-hybridbil fra CUPRA, skal du ikke bekymre dig om opladning. Clever holder din hverdag i gang ved altid at være der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne og på farten.

Start hver dag med ny energy og et fuldt batteri

Hverdagen med elbil eller plugin-hybridbil fra CUPRA har aldrig været lettere. Clever er nemlig med dig både hjemme og på farten. ​

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få Clevers ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidig kan du lade på Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter – så er du altid godt på vej.

Læs mere om Clever Unlimited

Clever Unlimited Network – opladning ude

Bor du i lejlighed, eller foretrækker du bare at lade bilen på dit arbejde eller på ladenetværket? Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker adgang til Danmarks største ladenetværk, og som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse.

Læs mere om Clever Unlimited Network

Det får du med Clever Unlimited*:

•    Adgang til Danmarks største ladenetværk

•    Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks

•    Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger     som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gennemsnit af     strømpris i tiden kl. 23-06.***

•    Mulighed for rabat med Clever Power

•    24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug****

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 749 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.*****
Plugin-hybridbil: 369 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.*****

Installation af Clevers ladeboks**:
Elbil: 2.500 kr.
Plug-in hybridbil: 7.500 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation
 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

**Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv.

***Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling.

****Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg

*****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg

Det får du med Clever Unlimited Network*:

•    Adgang til Danmarks største ladenetværk

•    24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug**

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 625 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.***Plugin-hybridbil: 245 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.***

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation.
 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

**Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg

***Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg

Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg på Clevers abonnementer 

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.
Det nuværende energitillæg ophører den 31. december og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, som følger den gennemsnitlige elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) for måneden over 2,25 kr./kWh og dit månedlige strømbrug. Prisen vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien. Det kalder Clever opladning med omtanke.

Du betaler ikke energitillæg, hvis elprisen er under 2,25 kr./kWh i gennemsnit i den pågældende måned.

Læs mere og se beregningseksempler her.

En lader i nærheden af dig

Når du er på farten, er der rig mulighed for at få ny energi på bilen – Clever har nemlig Danmarks største ladenetværk. De mange ladepunkter finder du langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, ved indkøbscentre, parkeringshuse og bus- tog- og metrostationer mm. Og der kommer nye til hele tiden. Med et abonnement fra Clever er du sikret adgang til dem alle.

Find nærmeste ladepunkt

Installation af Clevers ladeboks og tilbagebetaling

Når du har bestilt Clever Unlimited hos din CUPRA-forhandler, sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig, og sikrer, at du kommer godt i gang.

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, lægger du i første omgang selv ud for strømmen til opladning, da strømmen fra ladeboksen kommer fra din egen eltavle. Det vil sige, at du betaler for din husstands strømforbrug, inklusiv strømforbruget på ladeboksen, til din elleverandør.

Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i Danmark fra kl. 23-06. Det betyder, at tilbagebetalingen afviger fra dine faktiske strømomkostninger, som er afhængig af din elaftale og tidspunktet du lader.

Slip for tilbagebetalingen ved at kombinere dit opladningsabonnement med strømproduktet Clever Power, hvor Clever automatisk trækker ladeboksens strømforbrug fra din elregning.

Du kan læse mere på clever.dk/tilbagebetaling

Clever Power – strømprodukt til dit hjem

Clever er også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at bruger intelligent opladning og ikke selv producerer strøm. 

Læs mere om Clever Power