Services:CUPRA Specialist DK/DA

Opladning med Clever

Opladning, der passer til dig

Når valget falder på en ny plugin-hybridbil fra CUPRA, skal du ikke bekymre dig om opladning. Det har vi allerede tænkt på for dig. Sammen med Clever har vi sørget for, at opladning bliver en let og naturlig del af din hverdag.

Start hver dag med ny energy og et fuldt batteri

Ved køb af en ny plugin-hybridbil fra CUPRA, har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement.

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du lade ubegrænset hjemme og ude til en fast månedlig pris. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

Læs mere om Clever Unlimited

Ubegrænset opladning på Danmarks største ladenetværk

Clever Unlimited Network er perfekt til dig, der vil bruge Clevers offentlige ladenetværk og ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret hjemme – fx fordi du bor i lejlighed. Vælg Clever Unlimited Network hvis du vil have ubegrænset opladning til en fast månedlig pris – uden en ladeboks installeret hjemme.

Læs mere om Clever Unlimited Network

Det får du med Clever Unlimited:

·       Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk

·       Installation og lån af ladeboks - frit valg mellem tre farver

·       Ladebrik til Clevers ladenetværk

·       Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Fast månedlig pris for Clever Unlimited*

Elbil: 749 kr./md. Installation af ladeboks: 2.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 6.994 kr.

Plug-in hybridbil: 369 kr./md. Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. Ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Det får du med Clever Unlimited Network:

·       Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk

·       Ladebrik til Clevers ladenetværk

·       Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network*:

Elbil: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.) 3.750 kr.

Plug-in hybridbil: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 1.470 kr.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Clever Mini – til dig, der kører lidt mindre 

·      Opladning op til 120 kWh/md. hjemme og på Clevers ladenetværk

·      Installation og lån af ladeboks - frit valg mellem tre farver

·      Betal 2,85 kr. pr. kWh over 120 kWh/md.

·      Ladebrik til Clevers ladenetværk

Fast månedlig pris for Clever Mini*: 

Elbil:  399 kr./md. Installation af ladeboks: 2.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 4.894 kr.

Bemærk: Clever Mini tilbydes kun til elbiler 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks (værdi 7.500 kr.): ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Mini: Inkl. 120 kWh pr. md. Ekstraforbrug afregnes til 2,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden.

En lader i nærheden af dig

Når du er på farten, er der rig mulighed for at få ny energi på bilen – Clever har nemlig Danmarks største ladenetværk. De mange ladepunkter finder du langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, ved indkøbscentre, parkeringshuse og bus- tog- og metrostationer mm. Og der kommer nye til hele tiden. Med et abonnement fra Clever er du sikret adgang til dem alle.

Find nærmeste ladepunkt 

Installation af ladeboks og strømafregning

Når du har bestilt et Clever Unlimited-abonnement hos din CUPRA-forhandler, sørger Clever for installation af ladeboksen hjemme hos dig. Og da du betaler for ubegrænset opladning hver måned, betaler Clever naturligvis for den mængde strøm, du har brugt til opladning hjemme efter gældende tilbagebetalingssats. Det sker helt automatisk hvert kvartal.  

Læs mere om installationen

Læs mere om tilbagebetalingen