Services:CUPRA Specialist DK/DA

Opladning med Clever

Opladning, der passer til dig

Når valget falder på en ny plugin-hybridbil fra CUPRA, skal du ikke bekymre dig om opladning. Clever holder din hverdag i gang ved altid at være der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne og på farten.

Clever Unlimited: Start hver dag med et fuldt batteri

Hverdagen med elbil eller plugin-hybridbil fra CUPRA har aldrig været lettere. Clever er nemlig med dig både hjemme og på farten. ​

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få Clevers ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidig kan du lade på Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter – så er du altid godt på vej.

Læs mere om Clever Unlimited

Clever Unlimited Network – opladning ude

Bor du i lejlighed, eller foretrækker du bare at lade bilen på dit arbejde eller på ladenetværket? Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker adgang til Danmarks største ladenetværk, og som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse.

Læs mere om Clever Unlimited Network

Det får du med Clever Unlimited*:

•    Adgang til Danmarks største ladenetværk

•    Installation og lån af Clevers ladeboks

•    Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets     belastning

•    Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger     som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gns. af strømpris i     tiden kl. 23-06.

•    Mulighed for rabat med Clever Power

•    Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug

•    24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.* ​

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.​
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.​

Installation af Clevers ladeboks:
Elbil: 2.500 kr.
Plug-in hybridbil: 7.500 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation.

Det får du med Clever Unlimited Network**:

•    Adgang til Danmarks største ladenetværk
•    Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og lynladestationer og ved masser af     offentlige ladepunkter
•    Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
•    24/7 kundesupport.

Månedlig abonnementspris
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.**

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.​
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.​

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation.

Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg på Clevers abonnementer 

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.

Fra 1. januar 2023 følger energitillægget den enkeltes forbrug og strømpriserne måned for måned.

Energitillægget lægges oven i den faste abonnementspris og findes ved at gange sit månedlige kWh-forbrug med månedens gns. indkøbspris på el fratrukket en grundsats på 0,89 kr./kWh.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien.

Læs mere og se beregningseksempler her.

En lader i nærheden af dig

Når du er på farten, er der rig mulighed for at få ny energi på bilen – Clever har nemlig Danmarks største ladenetværk. De mange ladepunkter finder du langs motorvejene, i byerne, hos virksomhederne, kommunerne, ved indkøbscentre, parkeringshuse og bus- tog- og metrostationer mm. Og der kommer nye til hele tiden. Med et abonnement fra Clever er du sikret adgang til dem alle.

Find nærmeste ladepunkt

Installation af Clevers ladeboks og tilbagebetaling

Når du har bestilt Clever Unlimited hos din CUPRA-forhandler, sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig, og sikrer, at du kommer godt i gang.

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, lægger du i første omgang selv ud for strømmen til opladning, da strømmen fra ladeboksen kommer fra din egen eltavle. Det vil sige, at du betaler for din husstands strømforbrug, inklusiv strømforbruget på ladeboksen, til din elleverandør.

Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i Danmark fra kl. 23-06. Det betyder, at tilbagebetalingen afviger fra dine faktiske strømomkostninger, som er afhængig af din elaftale og tidspunktet du lader.

Slip for tilbagebetalingen ved at kombinere dit opladningsabonnement med strømproduktet Clever Power, hvor Clever automatisk trækker ladeboksens strømforbrug fra din elregning.

Du kan læse mere på clever.dk/tilbagebetaling

Intelligent opladning direkte fra indkørslen

Med intelligent opladning slået til på Clevers ladeboks kan du nemt lade din bil, når strømprisen er lavere og CO2-aftrykket er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Du fortæller, hvor meget du skal lade, og hvornår du skal bruge din bil. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan helt automatisk.

Endnu en fordel er den mulige gevinst, du kan opnå på tilbagebetalingen. Intelligent opladning sikrer nemlig, at du lader i de billigste timer, mens tilbagebetalingssatsen er et gns. af alle nattens timer – også de dyrere.

Du er selvfølgelig altid i fuld kontrol og kan starte din opladning med det samme, hvis du har brug for det.

Læs mere her.

Clever Power – strømprodukt til dit hjem

Clever er også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at bruger intelligent opladning og ikke selv producerer strøm. 

Læs mere om Clever Power

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 1. jan. 2023: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet, du lader. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Installation: Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. læs mere på clever.dk/installation.

**Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 1. jan. 2023: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.