Services:CUPRA Experience :Finansiering DK/DA

Financial Services

Finansier din nye CUPRA

Vil du gerne køre CUPRA?

Du behøver ikke nøjes med at forestille dig det. Vælg finansieringsform og gør drømmen til virkelighed.

Finansier din bil med et attraktivt billån

Uanset hvilken CUPRA-model du vælger, så har vi en lånetype, der kan gøre din bildrøm til virkelighed. Når du vælger at finansiere din bil gennem os, er der flere forskellige lånetyper, du kan vælge imellem. Når du har fundet den lånetype, der passer bedst til dig, kan du selv være med til at sammensætte billånet, så det matcher dig og dine behov.

Størrelsen af billånet afhænger blandt andet af din indkomst, dine muligheder for at betale lånet tilbage og størrelsen på den udbetaling, som du selv betaler for bilen. Ved finansiering er min. udbetaling 20,1% af bilens samlede pris.

Beregn din finansieringspris

Er du nysgerrig på, hvad det vil koste at finansiere din CUPRA? 

Privatleasing

Bliv en del af CUPRA-klanen med drømmebilen til fast lav månedlig ydelse

Privatleasing er til dig, der gerne vil køre i en ny bil, men gerne vil undgå at skulle betale bilens fulde pris. Eller at skulle bekymre dig om brugtvognsmarkedets udvikling. Med privatleasing kan du nyde friheden i din nye drømmebil til en fast månedlig ydelse. Når leasingperioden udløber, skal du blot aflevere bilen tilbage til et anvist afleveringssted, og så er du klar til at lease en helt ny bil igen.

Se privatleasingpriserne på vores modeller her 

Erhvervsleasing

Leasing der passer til din virksomhed

Erhvervsleasing er for dig, der har en virksomhed og ikke ønsker en større binding af likviditet i firmabiler. Ved erhvervsleasing betaler virksomheden en fast månedlig ydelse for fuld brugsret over bilen i hele leasingperioden. Det giver dig og din virksomhed forudsigelighed over udgifterne og frihed til at investere i andre ting, som skaber værdi. 

Se priserne på firmabiler her