Born Tested Cold DK/DA

Vamos, Danmark | Mere spansk energi og passion

Vamos, Danmark!

Lidt mere af det spanske i det danske

CUPRA er i luften med en mission og et opråb til danskerne om at træde ud af hverdagstrædemøllen og leve med et bankende hjerte for den spanske mentalitet.
Mere energi. Mere passion. Mere overskud - og lidt mere af det spanske i det danske.

Det handler om at finde overskuddet i en travl hverdag, dyrke det du brænder for og bare nyde livet lidt mere.

Kom så Danmark, Vamos!

CUPRA Born electric winter testing.

Mindre Magnus, mere Manolo.

For at sprede budskabet om Vamos, Danmark har vi indgået et samarbejde med Magnus Millang, der har en stærk passion for alt, hvad der er spansk.

Mañana!

Det velkendte sydlandske motto handler om at leve i nuet. Når verden kører med 200 km/t og forandringer sker over natten, er der ingen skam i at tage tingene i et roligere tempo end de andre. At tillade sig selv at stoppe op og mærke mere. Føle mere. Være til stede. Kort sagt, at tage den spanske mentalitet mere til sig.

Mindre madpakker, madplaner og faste sengetider - mere sydlandsk stemning, liv og passion.

Kender du en Peter, der har brug for at være mere Pedro? Så har vi løsningen. Vi har nemlig sænket prisen på CUPRA Born, så alle danskere, der vil være med, kan finde mere af det sydlandske overskud frem. 

 

Mærk den spanske energi i CUPRA Born

Læs mere om modellen og se den attraktive pris her.

Magnus Millang i en CUPRA Born

Stemningen der bliver en blanding af spænding og forventning.

Den hænger i luften som en elektrisk ladning. Følelsen af uforudsigelighed og mulighed svæver omkring dig, som om ethvert øjeblik kunne bringe noget nyt og uforglemmeligt. Belysningen fra gadelamperne kaster en helt særlig glød over bilen.

Det er som om tiden er suspenderet i dette øjeblik, og verden udenfor forsvinder i baggrunden. Der er kun overskuddet. Ledsaget af køreturens susen er hverdagens bekymringer og trivialiteter glemt, og kun øjeblikkets magi og intensitet står tilbage. Når vi mærker energien og overskuddet minder det os om den uendelige strøm af muligheder, der ligger forude i livet.

Mærk den spanske energi i CUPRA Born

Book din prøvetur nu. Rigtig god tur!