Our DNA:Garage:The new CUPRA Ateca DK/DA

En moderne sjældenhed.

Den nye CUPRA Ateca.

Sjældent mødes forskellige elementer for at danne noget nyt, noget legendarisk. Ofte skubber disse kreationer grænserne for hvad der er muligt. De udfordrer opfattelser og fortæller en historie om et ekstraordinært menneskeligt eventyr. Den nye CUPRA Ateca er sådan en ting. Sportslig, og sofistikeret. Et symbol på undervurderet magt og afbalanceret kontrol.

Direkte forbundet med CUPRAs præstationsarv er den nye CUPRA Ateca en erklæring om ægthed og tillid. Den er designet til at tilbyde en SUV med plads og komfort, men alligevel med en rolige sikkerhed for dens magt til at levere. Dynamik kombineret med sindsro. Vildskab, smeltet med tilbageholdenhed. Det er mere end en bil. Det er en livsstil.

Som introduceret af CUPRAs Executive Vice President for Sales & Marketing sigter brandet på at “skabe en følelse af tilhørighed, stolthed, mod og beslutsomhed. De samme personlighedskarakteristiske træk, som vi deler med vores kunder. ”Og det er CUPRA Ateca, der får disse ideer til udtryk. Bringer dem til live og gør dem hele.

Dette gør CUPRA Ateca ikke kun til en sindstilstand, men til et samfund. Vi følger ikke mængden. Vi laver vores egne regler. Vi finder de ting, vi elsker, og vi bringer dem sammen. Ikke for nogen anden, men for os selv. Vi er defineret af vores evne til at bryde definitioner. Det er derfor, vi gør, hvad vi gør, og det er derfor, CUPRA Ateca findes.

Så stig ind i en bil, der forstyrrer branchen. Omdefiner hvad der er premuim. Fortsæt med at tænke anderledes. Fordi den nye CUPRA Ateca er til entusiaster, ikke for dem, der mener, at status er alt. Det er en bil, der er sjov, men aldrig fjerner fokus fra hvad der er vigtigt. En bil fra racerbanen. Designet til gaden. Bygget til den rastløse ånd.