Our DNA:Garage:Create your own path DK/DA

Find din egen vej.

Find din egen vej. Det er en enkel, men alligevel bemyndigende meddelelse, der forbinder folk til den første model fra CUPRA. CUPRA Ateca, en sportsvogn i form af ​​en SUV for dem, der vil prøve noget andet. CUPRA Ateca, symbol på moderne sportslighed for dem, der afviger fra mængden og skaber deres egen måde at leve på. Det er et tankesæt CUPRA lever af - forvandlet til en unik kampagne, der artikulerer mærkets værdier.

Et livs vej handler ikke kun om en sti, men det er en samling af forskellige stier, der fører interesserede og beslutsomme individer mod deres sande formål. Derfor blev over 750 forskellige luftfoto fra mindst 400 forskellige steder rundt om i verden brugt til at skabe denne film; at skabe en sti, der aldrig er statisk, men altid bevægende, der repræsenterer op- og nedture på vores rejse gennem livet.

Se nærmere på, og du vil se, at stierne er tomme. Ikke mange mennesker er født til at strejfe alene.

Alle luftfotooptagelser blev leveret af DigitalGlobe, en global leverandør af kommerciel satellitbilleder i høj opløsning. Filmen blev derefter afsluttet med specialbygget lyddesign i samarbejde med BSO, et fremtrædende studie med base i Barcelona. Sporet, der udelukkende er komponeret til denne film, blander analoge og digitale lyde og antænder følelser med historiefortælling. Generelt overlapper sportighed og kunst tydeligt i denne film. Det er en ægte repræsentation af den dobbelte karakter af CUPRA Ateca - del af sportslighed, del af livsstil - samlet til en unik oplevelse.

Slutresultatet er et inspirerende koncept og kampagne, ikke kun for sportsbilselskere. 'Opret din egen sti' -film kan nydes af alle, især af dem, der ser verden som vi gør. Det er et udtryk for, hvad vi står for, og en invitation til vores samfund af ligesindede. Følg starten på denne nye sti @cupra_official på Instagram for at se mere.