Our DNA:Garage:CUPRA enters EXTREME E DK/DA

EXTREME E.

CUPRA annoncerer sin deltagelse i Extreme E: The race against time.

Elektrificering og ydeevne har altid været kernen i CUPRA med brandets kontinuerlige tilstedeværelse i Formel E siden starten og udviklingen af ​​den første elektriske touring racerbil nogensinde, CUPRA e-Racer. I dag tæller CUPRAs vision om fuldt elektrisk mobilitet mere end nogensinde, da mærket planlægger at deltage i et løb, som vi alle kan komme bagud.

 

Ved at drage fordel af indvielsen af ​​sin første CUPRA Garage i Europa i den tyske by Hamborg annoncerede CUPRA sin deltagelse i Extreme E racing-serien, parret med ABT Sportsline som racerholdets vigtigste partner og vil bidrage til at stille et team af ingeniører og drivere til denne elektriske odyssey.

 

Hvad er Extreme E?

 

Extreme E er udviklet af grundlæggeren af ​​Formel E, Alejandro Agag, og er en racerbegivenhed, der har til formål at genopfinde motorsport. Ved at bringe elektrisk væddeløb til nogle af de fjerneste hjørner af planeten, der spænder over fire kontinenter med arktiske, ørken-, regnskov-, gletscher- og havplaceringer, sigter det mod at fremhæve de klimaforandringsudfordringer, som forskellige økosystemer står over for, mens de viser præstationerne for alle- elektriske SUV'er under ekstreme forhold.

Letvægts elektriske off-road racere vil konkurrere i en række konkurrencer, der tager form af kvalificerende, semifinale og endelige sprints, iscenesat på en to-omgang løb over en 5-mile off-road bane. Som et udtryk for støtte til ligestilling inden for både motorsport og på arbejdspladsen består holdene af en mandlig og en kvindelig chauffør med et mellemløbskontakt efter afslutningen af ​​første omgang. CUPRA-ambassadør Mattias Ekström er allerede blevet bekræftet, da den mandlige chauffør med den kvindelige chauffør forventes snart blive annonceret.

 

Målet med Extreme E er at fremme bæredygtighed og vedtagelsen af ​​elektriske køretøjer for at hjælpe med at beskytte planeten, en vision, som CUPRA også tror på. Når det er sagt, vil Extreme E overvåges af et ekspertuafhængigt panel af forskere fra Cambridge og Oxford universiteter. Derudover har begivenhedens arrangører foreslået, at hele operationen vil blive transporteret på et specielt konverteret Royal Mail-fragtskib, der fordobles som et mobilt miljøforskningslaboratorium, der tager flyvning og dets tunge kulstofaftryk ud af ligningen og styrker tilgangen til økologisk bæredygtighed for yderligere at reducere miljøpåvirkningen forbundet med global transport.

CUPRA e-racing academy

Under pressetalen mellem CUPRA, ABT og Extreme Es seniorledere meddelte CUPRAs administrerende direktør Wayne Griffiths også, at CUPRA arbejder på oprettelsen af ​​verdens første elektriske racingakademi. Med dette nye projekt, der fremhæver brandets banebrydende rolle i motorsportsverdenen, vil CUPRA bidrage til udviklingen af ​​elektrisk racing ved at uddanne den nye generation af racerchauffører. Mærket vil drage fordel af sin egen udvikling af den allerførste elektriske touring racerbil, CUPRA e-Racer, til udrulning af det nye akademi.

Nu kæmper vi alle mere end nogensinde mod uret for en bedre fremtid. Og det er det eneste løb, vi kun kan vinde sammen.