Our DNA:Garage:CUPRA UrbanRebel DK/DA

CUPRA UrbanRebel

Den urbane, elektriske bil der udfordrer det etablerede og frembringer følelser.

I 2025 lancerer vi UrbanRebel – vores urbane, elektriske bil. En bil, der flytter CUPRA langt over vores traditonelle grænser. UrbanRebel er drevet af følelser - designet og udviklet med en mere rebelsk elektrisk verden for øje.

Den forhjulstrukne, urbane elbil anvender Volkswagen Group’s MEB-platform til at skabe et følelsesladet, højtydende elektrisk køretøj. 

Den 4,03-meter lange bil er en frontløber, der integrerer avancerede, genanvendte polymerer og biobaserede materialer for at skubbe til grænserne for, hvad der er opnåeligt, og på den måde levere en mere miljøbevidst bil.

3D-printede og 3D-strikkede fremstillingsmetoder blandes med parametrisk design for at forbedre ydeevnen og øge værdiopfattelsen.

Letvægtsdesign både udvendigt og indvendigt hjælper køretøjets 226PS (166kW) elmotor og batteripakke med at skubbe den urbane elbil til 100 km/t på blot 6,9 sekunder og giver den en rækkevidde på op til 440 km.

Designet og udviklet i Barcelona, bliver CUPRA UrbanRebel lanceret i 2025; produktionen er planlagt i Martorell, underlagt programmet Strategic Project for Economic Recovery and Transformation (på spansk, PERTE) for det elektriske og forbundne køretøj (på spansk, VEC).

“UrbanRebel er mere end blot en bil for os. Det er modellen, der vil demokratisere den urbane, elektriske mobilitet. Tilgængelig og nytænkende, vil den blive næste generations indgang til vores sortiment” sagde Wayne Griffiths under Impulse-eventet.

Fik du set vores Unstoppable Impulse-event i Terramar?

Vi samledes for at præsentere fremtiden inden for elektrificering og vores spændende planer for de kommende år, med vores nye produktportefølje.