Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA. A tale of aspiration DK/DA

CUPRA. En fortælling om aspiration.

CUPRA er stolte af at præsentere en unik unik film, der fanger den ubarmhjertige ånd hos dem, der elsker det, de gør og lever for en levende oplevelse. En historie om mennesker snarere end maskiner eller numre, der forener kræfter: deler lignende tankegang for at skabe elektriske oplevelser. Gennem den klare sammenstilling af garagen, racerbanen og det moderne byrum sporer filmen et team af longboardere, der legemliggør CUPRA-brandets ambitiøse ånd.

Gå tilbage til garagen, for at finjustere og kalibrere, før du tager deres lidenskab og ekspertise ud på gaden. Filmens hovedpersoner, udstyret med skræddersyede jakkesæt og højtydende hjelme, skøjter med en intensitet og nåde, der fuldstændigt indkapsler den ægte moderne vision om sportslighed, der løber i hele CUPRA-serien.

Mødet med dem, der er erfarne og besat af, hvad de gør: mødes drevet af de samme værdier og delte ambitioner. Dette er CUPRA. Sjælden, men ikke eksklusiv. Specielle biler til ambitiøse mennesker, der kender deres håndværk ned til en tee. Hos CUPRA skaber vi en verden omkring ydeevne. Ved at fokusere på den forfriskende oplevelse, der tilbydes af racing, og indgyde den samme energi, lidenskab og ånd i vores biler.

Her ser vi dette koncept præsenteret gennem den rå energi ved højoktan downhill longboarding. Essensen af ​​trods, udført med tillid og kontinuerligt, som om af anden natur. Bygget på mange års erfaring: det har mindre at gøre med omgangstid og mere at nyde øjeblikket - hvert øjeblik. Følelsen af, at det kræver viden, håndværk og ekspertise at omdanne begrebet racing og fremtiden for mobilitet.