Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA New ambassador: Ter Stegen 2021.8.0 DK/DA

Ny global ambassadør.

Efter at blive FC Barcelonas officielle bil- og mobilitetspartner sidste sommer, har CUPRA tilføjet et nyt medlem til sin stamme, Marc ter Stegen som en global ambassadør for mærket - med det formål at styrke brandets synlighed i hele verden. FC Barcelona og det tyske talent betragtes vidt, som værende en af ​​verdens bedste keepere, efter at have haft en succesrig start på sin karriere i La Liga.

Siden han blev en til af klubben i maj 2014, har Barça nummer 1 vundet 14 titler, herunder en UEFA Champions League-titel og adskillige spanske ligatitler. Han har også spillet 24 kampe for det tyske landshold.

Demonstration af kvaliteterne hos en ægte moderne målmand; smidighed, hurtige reflekser og god på jorden, Marc ter Stegen var det åbenlyse valg at fremvise den moderne sportslige karakter af CUPRA-mærket. Marc er inspireret af den dynamiske kultur i Barcelona, ​​som er noget i CUPRA's DNA.

”Vi er meget glade for at byde ter Stegen velkommen til CUPRA-stammen. Mens alle er fortrolige med Marc's fremragende præstation på banen, blev vi imponeret over hans ekstraordinære personlighed, der fik os til at føle os øjeblikkelig sikre på, at vi kan starte gode projekter sammen. Ydermere er 2020 året CUPRA vil demonstrere sine evner på markedet med en stærk produktoffensiv, så vil et samarbejde med en førsteklasses spiller, der inspirerer verden fra FC Barcelonas mål, give os mere synlighed på vores centrale markeder, f.eks. som Tyskland eller Spanien ”, sagde Wayne Griffiths, CUPRA CEO.

Som en del af aftalen får Barças første målmand overdraget nøglerne til en af ​​de 1.999 enheder i af den eksklusive CUPRA Ateca Limited Edition, han vil nyde det sportslige sofistikerede interiør, når han kører i og omkring byen.

”Jeg er begejstret over at blive en CUPRA global ambassadør, da jeg virkelig identificerer mig med dets brandværdier for ambition og beslutsomhed og dens forbindelse til Barcelona. Da jeg også deler brandets høje respekt for fine detaljer, eksklusivitet og sporty præstation, ser jeg frem til aktivt at deltage i kommende CUPRA-projekter og køre de specielle CUPRA modeller ”, sagde Marc.

I februar ses ikke kun Ter Stegen som global ambassadør, men også afsløringen af ​​den nye CUPRA Leon-familie med versioner i både hatchback og Sportstourer samt racerbiler CUPRA Leon Competición og CUPRA e-Racer. CUPRA Tavascan Concept, mærkets første 100% elektriske konceptbil, udstilles også på arrangementet.