Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA New ambassador: Ter Stegen DK/DA

Ny global ambassadør.

Da CUPRA blev officiel bil- og mobilitetspartner i FC Barcelona, blev klubbens førstemålmand, Marc Andre Ter-Stegen, global ambassadør for brandet. Formålet har hele tiden været at styrke brandets synlighed i hele verden. Den tyske målmand anerkendes som en af verdens allerbedste, og har igennem mange år været en sikker sidste skanse i det catalanske mål.

Ter-Stegen har vundet et hav af titler siden sin ankomst i 2014, blandt andet den største klubtitel, Champions League, samt flere La-Liga titler og pokaltriumfer. Han er fast mand i den tyske landsholdstrup, og har været med ved de allerstørste turneringer.

Det, der kendetegner en ægte, moderne målmand, er blandt andet smidighed, hurtige reflekser og godt overblik – derfor er Marc det oplagte valg som ambassadør for CUPRA-brandet.

”Vi er meget glade for at byde Marc velkommen på CUPRA-holdet. Alle kender til hans fremragende kvaliteter på banen, og vi blev imponerede over hans ekstraordinære personlighed, der overbeviste os om, at vi kan skabe store ting sammen. Meget i tråd med FC Barcelona, har CUPRA en stærk produktoffensiv med et voksende udbud af innovative kvalitetsbiler – og Marc kan, med sin personlighed og forbilledlige indsats på og udenfor banen, være med til at give os mere synlighed på vores centrale markeder, for eksempel Tyskland og Spanien”, udtaler Wayne Griffiths, CUPRAs CEO.

Som en naturlig del af samarbejdet, har Marc fået overdraget nøglen til en eksklusiv CUPRA Ateca Limited Edition, som på bedste vis matcher ham med et sportsligt interiør og kvikke køreegenskaber.

”Jeg er begejstret over at blive en del af CUPRA-holdet som ambassadør, da jeg i høj grad identificerer mig med brandets værdier og ambitioner samt forbindelsen til denne dejlige by. Jeg deler også CUPRA’s respekt for detaljer, eksklusivitet og sporty livsstil, og jeg ser frem til at deltage i CUPRA-projekter”, udtaler Marc.