Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA partner with World Padel Tour DK/DA

CUPRAxPadel.

Oprettelse af stien på padelbanen

Nogle siger, at regler er lavet til at blive bøjet eller brudt. Vi siger, at regler er her for at blive omdefineret. Derfor åbner vi døren til nye muligheder i den unikke padelverden. Ud over at vælge fire af verdens bedste padel-spillere som de nye CUPRA-brandambassadører, samarbejder vi med World Padel Tour både i Spanien og i udlandet indtil 2021.

Ligesom CUPRA er padel en sport, der kombinerer forskellige elementer. Den unge racetsport er en hybrid af tennis, squash og fronton-banen. Men i modsætning til sine forgængere spilles padel helt inden for fire vægge, som spillerne bruger til deres strategiske fordel. Denne dynamiske sport kombinerer lidenskab og præcision ved håndlavet udstyr med bestemmelse og dygtighed hos atleter. Padel startede sin rejse i 1969, da en tennisspiller besluttede, at han havde fået nok af sin bold landing i naboens baghave. Så han byggede en mur, og padel blev født. Unikhed, sofistikering og præstation - CUPRAs kerneværdier - er blevet vævet ind i spillets meget DNA lige siden disse ukonventionelle begyndelser. Ligesom CUPRA tør den innovative sport at omdefinere spillereglerne og selve sportsligheden.

“CUPRA has a spectacular future that we want to be part of for many years.” José Luis Serrano, World Padel Tour CEO

Padel er en sport, der fejrer spændingen ved bevægelse og konkurrence så meget som vi gør. Derfor tager vi centerretten i de næste tre år som de nye internationale partnere i World Padel Tour, det officielle føderationsorgan for professionelle spillere. I 2019 vil vi være til stede ved 6 internationale begivenheder, fra Portugal til Paris til Mexico.

“CUPRA and the WPT have conquered car and sport lovers since their inception.” Luca de Meo, SEAT President and Chairman

Som den hurtigst voksende sport i Europa deler padel vores forpligtelse til at opbygge nye forbindelser over hele kontinentet og ud over det. Den specialiserede sport samler en bred vifte af spillere og fans, der deler den samme lidenskab for sofistikering, sportslighed og konkurrence. Gennem vores partnerskab med WPT ønsker vi at udvide padels internationale rækkevidde, så alle en dag kan nyde al denne unikke sport at byde på.

Det kræver en masse selvtillid og karakter at komme ind i en ny domstol, især en, der tør at omdefinere to sportsgrene med lang historie. Men padel er mere end bare et nyt spil, det er en tankegang, der presser os til at udfordre vores kreativitet og håndværk. Det er en måde at spille på, der bringer os til grænsen for hvad der er muligt - og så lader os fejre vores succes sammen.