Our DNA:CUPRA Experience :cupra-garage-mexico DK/DA

Den første CUPRA-garage.

CUPRA omdefinerer bilkøboplevelsen med sin allerførste butik. Åbning af sine døre den 26. november, vil den første CUPRA Garage være placeret i det trendy kvarter "Colonia Roma" i hjertet af Mexico City.

”Mexico er et af de vigtigste markeder for CUPRA og vil være porten til vores ekspansion til Latinamerika”, erklærede CUPRAs administrerende direktør.

Denne CUPRA-garage og dem, der skal følge, er designet til at fremvise essensen af ​​mærket og dets værdier: unikhed, sofistikering og ydeevne. Det giver besøgende en unik måde at lære CUPRA at kende, langt fra forhandleratmosfæren, gennem et fordybende og interaktivt miljø.

CUPRA Garage Mexico Interior bar CUPRA experience


Dette rum er legemliggørelsen af ​​brandets identitet. Garagezonen har vores mest fremtrædende modeller på displayet, og besøgende har mulighed for at konfigurere modellerne eller interagere med VR CUPRA-oplevelsen. Besøgende vil også lære kendskabet til motorsportsiden af ​​CUPRA i den zone, der er dedikeret til racing, som viser en af ​​mærkets racerbiler og racerudstyr. En CUPRA Master, en af ​​mærkets specialister, guider dig igennem for en eksklusiv shoppingoplevelse og hjælper med prøvekørsler. Der vil også være en livsstilszone til at nyde de eksklusive CUPRA-kollektioner. For at afslutte turen, kan besøgende nyde en forfriskning ved CUPRA-baren.

CUPRA debuterede som sit eget brand for lidt over halvandet år siden. Det bød verden på en unik måde at udtrykke deres kreativitet og fokus på sportyness, der strækker sig ud over førersædet. I dag nydes mærket verden over gennem sit netværk af CUPRA Corners gennem sine exceptionelle produkter og oplevelser inden for livsstil og sport. Med indvielsen af ​​CUPRA Garage, stivner brandet sit engagement i at tilbyde verden en enestående oplevelse. Rejsen for at opleve CUPRA starter her.