Our DNA:CUPRA Experience :FC Barcelona sponsorship DK/DA

Inspirerer verden fra Barcelona.

CUPRAs dedikation til sport og innovation har ført mærket i favnen på et af verdens største sportsbrands, FC Barcelona, der deler hjemby med vores stærke brand. CUPRA er nu Official Automotive and Mobility Partner – et perfekt match, hvor sportslighed og innovation går hånd i hånd. Bliv derfor ikke overrasket, når du ser verdens bedste spillere køre CUPRA.

”CUPRA og FC Barcelona indgår 5-årigt partnerskab”

Barcelona er hjemby for både CUPRA og FC Barcelona, og udover at dele hjemmebane, deler de to brands passionen for at udvikle talent og tænke innovativt.

”Denne innovative alliance med en af verdens største fodboldklubber, viser, at CUPRA-brandet sætter barren højt med sin relation til Barcelona. Ydermere styrker det vores globale strategi at indgå et partnerskab med et af byens største trækplastre”, udtaler Luca de Meo, SEAT Direktør og bestyrelsesformand i CUPRA-afdelingen. 

Derudover bliver CUPRA en af klubbens Global Official Partners. Det indebærer blandt andet en CUPRA VIP Box på det legendariske Camp Nou, samt et midlertidigt område foran stadion, der giver mulighed for at komme endnu tættere på vores brand. Området omkring stadion bliver samtidig testområde for urbane mobilitetsprojekter.

CUPRA Formentor er blevet den første FC Barcelona official car, og kan ses optræde flere steder på sociale medier, som spillernes private biler samt og i reklamer. CEO for CUPRA, Wayne Griffiths, udtaler, at det er ”et naturligt træk at udnævne Formentor som officiel FC Barcelona bil. Modellen er designet, udviklet og produceret lokalt i byen, hvor disse to brands er født, og hvorfra vi ønsker at inspirere verden. Udnævnelsen vil uden tvivl booste vores globale synlighed, og bringer os samtidig endnu tættere på at gøre CUPRA til enhver bilelskers drøm”

En af de første spillere, der får en fremtrædende rolle i forbindelse med samarbejdet, er Marc Andre Ter-Stegen, FC Barcelonas målmand, der er blevet CUPRA Global Ambassadør. Han kommer til at repræsentere klubben ved flere lejligheder i det fremadrettede samarbejde.