Our DNA:CUPRA Experience :CUPRA teams up with Marest DK/DA

CHISPA: lysende raffinement.

CUPRA & Marset udgør et voksende samarbejde.

Chispa er en ny bærbar, genopladelig og trådløs lampe - designet udelukkende til CUPRA af det Barcelona-baserede lysfirma Marset. Med det tidløse design af den klassiske garagelampe transmitterer den et varmt og strålende lys, hvilket gør den til den perfekte akkompagnement på ethvert eventyr. Chispa lanceres i oktober.

CUPRA and marset collaborate to create new chispa

Inspirerer verden fra Barcelona.

CUPRA strækker sig langt ud over bilens verden. I et nyt kreativt partnerskab med det 2015-vindende National Design Award-firma Marset har vi åbnet et eksklusivt rum inden for CASA SEAT: dedikeret til det bedste inden for autentisk og innovativt design. Et unikt knudepunkt, hvor bybeboere og besøgende fra hele verden får mulighed for at opdage glansen af ​​Marsets smukt udformede og vedvarende lysinnovationer.

Med dette partnerskab styrker CUPRA sin livsstilstilstedeværelse sammen med et andet Barcelona-baseret brand. Ligesom CUPRA er Marset også globalt orienteret og ser på integriteten af ​​moderne design som dets solide fundament.

Chispa design evolution.

Efter indvielsen af ​​CUPRA Garagen i februar sidste år, hvor vi præsenterede en prototype, fortsatte designteamene hos CUPRA og Marset med at arbejde sammen om den endelige version af en innovativ ny lampe: Chispa, udelukkende designet med CUPRAs virksomhedsidentitet i tankerne.

”Dette co-creation-projekt demonstrerer CUPRAs intention om at skabe sit eget univers omkring biler fra Barcelona. Chispa lampen er kun det første skridt i vores alliance med Marset, som vi er forenet med en passion for design, opmærksomhed på detaljer og teknologisk innovation. Vores samarbejde går ud over et enkelt produkt: da deres kreationer er en del af belysningen i CUPRA Garage og udstilles i vores forhandlernetværk såvel som på messer og biludstillinger. Vi vil fortsætte med at udvide vores designsamlinger i de kommende måneder med nye partnere ”, forklarede CUPRA CEO og SEAT Executive Vice President for Sales and Marketing Wayne Griffiths efter at have mødt med grundlæggerne af Marset på CASA SEAT.

Desuden understregede Marsets co-CEO Javier Marset, at ”Marset og CUPRA er gode allierede. Som mærker deler vi vigtige værdier: vi er modige og forstyrrende, og vores oprindelse, der er fra Barcelona, ​​er en del af vores DNA. Gennem designverdenen kombinerer vi begge skønhed og kvalitet. For Marset forenes dette samarbejde bestræbelser og vil være frugtbart, da det åbner nye veje for brandet. Som et objekt kommer Chispa-lampen som en fuldstændig overraskelse, når den er placeret inden for området for bilindustrien. ”

The Chispa lamp will be available through Marset’s usual retail outlets.  You can also find it displayed throughout the distribution network of CUPRA Specialists around the world.

Opdag Chispa.

Chispa-lampen giver brugerne en letvægts bærbar løsning af høj kvalitet med tre selektive positioner. Det forbinder symbolsk bilernes verden med designverdenen. Joan Gaspar, sammen med CUPRA-designteamet ledet af Francesca Sangalli, udnævnte lampen Chispa (spansk betydning: gnist), da den fremkalder kreativitet og innovation og samtidig henviser til ideen om lys og antændelse.

 

Dets sofistikerede design udstråler med opfindsomhed. Og når den er tændt, lyser Chispa helt op - hvilket giver de mørke toner en lysende og unik CUPRA kobberfarvetone.

 

Chispa er beskyttet af en robust gitter, der omslutter lyskilden: tilføjer originalen til stykket. Lampen har også et tilbehør, der gør det nemt at hænge det, så du elegant kan belyse dine omgivelser, uanset hvor du er. Og til udendørs brug har den en IP44-beskyttelsesvurdering, der garanterer kvaliteten som en robust vandtæt lampe.