Our DNA:Racing:En vinders DNA DK/DA

En vinders DNA.

For nylig blev CUPRA sponsor for Ducati Team ved MotoGP World Championship og hentede to prominente navne fra racerverdenen til vores team. Jorge Lorenzo fra Spanien, som indtager femtepladsen på listen over spanske vindere af MotoGP-racerløbet gennem tiden, og Andrea Dovizioso fra Italien, som vandt seks forskellige racerløb inden for blot fem måneder i 2017. Og hvis du tænker over forbindelsen mellem et bil- og motorcykelmærke, så ligger forklaringen i, at vi deler passionen for motorsport.


For at sikre de to Ducati-kørere en ordentlig velkomst præsenterede vi dem med unikke, personligt tilpassede CUPRA hjelme med fortegnelser over deres præstationer og succeshistorier. Derefter inviterede vi dem til at testkøre vores CUPRA konkurrencebil for første gang. CUPRA TCR, der er udstyret med den nye DSG-gearkasse for maksimal performance og byder på rendyrket køreglæde med dens motor med 350 hk. Lokation? Castelloli-banen, der primært er designet til motorcykler, men ikke desto mindre byder på fantastiske køreoplevelser for racere med fire hjul. Men det er ikke alt. To af vores topprofessionelle CUPRA TCR førere gjorde dem selskab på banen for at dele ud af deres ekspertise inden for bilvæddeløb. Pepe Oriola, der er den yngste racerkører i European Touring Car Championship, og Jordi Gene, som deltog i World Touring Car Championship fra 2005 til 2010. Kan du gætte, hvem der krydser målstregen først?     

A winner's DNA

I sidste instans vil vi nytænke motorsport sammen. Derfor går vi sammen. Et team. En familie. Et racing-DNA. Forenet i at udfordre status quo i motorsporten og være banebrydende inden for dens udvikling. Det bliver et fantastisk spændende kapitel.  

MERE INFORMATION

Vil du se, hvad fremtiden byder på? Følg os @CUPRA_Official på Instagram og @Cupra_RacingInstagram samt Twitter, så vi sammen kan gå videre ad denne vej.