Our DNA:Racing:CUPRA and Mattias Ekström electrify the track DK/DA

CUPRA e-ambassador

CUPRA og Mattias Ekström elektrificerer banen.

Mattias Ekström, som er en ægte racingpioner, har mestret forskellige former for konkurrence i sine 25 års erfaring; turnering, karting og rally. Nu tager den svenske racerkører til banen med en ny udfordring igen. Han tager rattet som den nye CUPRA e-ambassadør og officiel dkører af den innovative CUPRA e-Racer; verdens første elektriske Racing-touring-bil.

Trailblazers inden for deres respektive felter, CUPRA og Ekströms alliance udtrykker virkelig kærligheden til sporten og ånden i innovation. Ekström er FIA World Rallycross Champion, to-gange DTM-mester og tre-gange vinder af Race of Champions og er en af ​​de mest alsidige racerkører i verden. CUPRAs initiativrige ånd førte til oprettelsen af ​​verdens første 100% elektriske racing-racerbil. Når Ekström slutter sig til CUPRA-stammen for at lede brandets elektriske racingstrategi, er scenen indstillet til at opfinde fremtiden for motorsport.

”At være medlem af CUPRA er et naturligt træk for mig. Efter en karriere dedikeret til racingsverdenen, hvor jeg havde udforsket alle forbrændingsmotorformater, ønskede jeg at gå over til elektrisk racing med CUPRA, som har været en stifinder i dette segment siden dens oprettelse ”, sagde den nye CUPRA e-ambassadør.

I samarbejde med CUPRAs ingeniører vil hans erfaring og ekspertise blive anvendt i udviklingen af ​​fremtidige racerkøretøjer, mens han bruger CUPRA e-Racer som testkøretøj. turing bilen kan levere 300 kW kontinuerlig effekt og op til 500 kW på sit højeste. Det tager kun 3,2 sekunder, før det går fra 0 til 100 km / t og når en tophastighed på 270 km / t. Alt sammen med alternativ fremdrift.

Mattias Ekström drives the new CUPRA e-Racer

”Elektrisk fremdrift vil være kernen i CUPRAs racestrategi. Vi vil udnytte Mattias 'raceroplevelse og innovationsevner for at genopfinde fremtiden for racing og udvikle nye oplevelser omkring global motorsport ”, sagde Antonino Labate, direktør for CUPRA Strategi, forretningsudvikling og drift.

Mattias Ekström præsenteres i årets IAA Frankfurt International Motor Show sammen med CUPRAs seneste elektriske konceptbil - så hold dig klar til den seneste udvikling.