Our DNA:Racing:CUPRA e-Racer tager sine første skridt. DK/DA

CUPRA e-Racer tager sine første skridt.

For mange er racerbanen synonym med buldrende larm fra motorerne. Men fremtidens racerløb handler ikke om, hvem der har det højeste brøl –det handler om, hvem der har de bedste præstationer og innovationer. Hvad nu, hvis den mest kraftfulde motor også var den mest lydløse? Hos CUPRA ved vi, at ægte power kommer indefra, og vi er klar til at åbne motorhjelmen og lade verden tage et kig indenfor.

CUPRA e-Racer, som er den første bil, der til fulde lever op til de tekniske regulativer E-TCR, har med succes kørt sin første tur på bane i Kroatien. Med hjælp fra et passioneret team af automobilbatterieksperter fra Rimac Technology testede vi e-Racer ved forskellige hastigheder, for at sikre at alle fire motorer leverer integreret og kalibreret vejgreb på baghjulene. Mens nogle elbiler har problemer, der stammer fra avancerede systemer og styresystemer, så klarede CUPRA e-Racer sin første tur uden problemer. Det var første gang, at en komplet eldrevet CUPRA konkurrencebil kørte på en bane – og det var samtidig vores første skridt i retning af at definere racerløb på ny.

"Vores indledende usikkerhed på grund af den komplekse integration af de nye elektriske systemer blev hurtigt afløst af optimisme, da CUPRA familiens første eldrevne bil – den første komplet eldrevne touring-racerbil nogensinde – fuldførte sin første tur på banen,” udtalte Xavier Serra, som er Head of Technical Development hos CUPRA Racing. ”Dette er endnu et skridt i retning af vores mål om at genopfinde racerløb og oplevelsen på racerbanen."

The e-Racer

CUPRA e-Racers succesfulde første tur demonstrerede ikke kun denne ”elektriske maskines” imponerende potentiale, men viste også verden, at e-racerløb ikke bare er en mulighed – det er faktisk fremtiden for racerløb. Og e-Racer er klar til at køre forrest.

Disse solide første skridt er blot de første af mange flere. Alle elektroniske systemer kører perfekt. Alle fire motorer er kalibreret korrekt. Men vi ved, at vi kan levere meget mere end det. Derfor er næste stop for CUPRA e-Racer racerbanen Castelloli Circuit, hvor vi skal fortsætte med at finpudse dens avancerede elektriske systemer og presse den til sit fulde potentiale. Og vi tror fuldt og fast på, at CUPRA e-Racer vil være mere end klar til at indtage racerbanen på Circuit de Barcelona-Catalunya ved det sidste løb i 2018-udgaven af TCR Europe Series allerede til oktober.

For ægte racersportsfans er passionen for racerløb ikke noget, man kan se eller høre. Det er noget, der er i ens DNA.

MERE INFORMATION

Vil du se hvad der sker? Følg os på @CUPRA_Official på Instagram og @Cupra_Racing på Instagram og Twitter .