Our DNA:Racing:Samme racerbaner. DK/DA

Forskellige veje.

Samme racerbaner.

CUPRA er lige blevet ny sponsor for Ducati Team i MotoGP World Championship. Vi valgte Ducati, fordi vi drives af de samme værdier. For at forstå dette er vi nødt til at gå tilbage i tiden. I 2002, hvor Ducati besluttede sig for at deltage i MotoGP, vandt de verdensmesterskabet efter blot 4 år – i konkurrence med de store japanske mærker, der længe havde siddet på tronen i konkurrencen om verdensmesterskabet. Hvordan opnåede de det? Ved at genopfinde sig selv. Det er sådan en fremtid vi ser udspille sig for os inden for den højtydende bilverden.   

En Ducati er født på racerbanen, men bygget til hovedgaden, og den er ikke for personer, der er bange for at accelerere fra 0 til 60 mph på kun 3 sekunder. Men den rummer meget andet end det. Hvis man kører Ducati, ved man, at denne motorcykel har attitude og ikke er for alle og enhver. Og det udtrykker præcist det, CUPRA står for.

Men der er mere i det end det. Jorge Lorenzo, Spaniens trefoldige verdensmester og nummer to i 2017, samt Andrea Dovizioso fra Italien er begge en del af Ducatis team. Igennem dette sponsorat er begge Ducati-kørere nu blevet ambassadører for CUPRA. CUPRA logoet vil ikke kun blive vist på deres motorcykler under konkurrencen. De vil også repræsentere CUPRA brandet uden for banen.

Ved at samle stærke samarbejdende partnerskaber fortsætter CUPRA sin mission med at forene gruppen af personer med passion for motorsport.

MERE INFORMATION

Vil du holde dig opdateret omkring alle de spændende nyheder fra MotoGP? Følg os @cupra_racing på Instagram og Twitter @Cupraracing for at få de nyeste opdateringer.