Pride Move Us DK/DA

CUPRA Squared Experience

Mens du kører, oplever du en virtuel verden

Vores fokus på konstant at skubbe CUPRA-brandet til næste niveau gør, at vi aldrig står stille, men altid har fuld fart på for at skabe nye, unikke oplevelser for vores publikum.

I forbindelse med vores 4-års fødselsdag har vi lige præsenteret CUPRA2 Experience – en racingoplevelse uden sammenligning – fordi racing er en del af vores DNA.

De færreste har haft muligheden for at opleve den uforglemmelige oplevelse, det er at køre en racerbil, og derfor retter CUPRA blikket mod den virtuelle verden for at kunne levere den oplevelse.  

Vi har designet den første oplevelse, der ligger udenfor grænserne for den fysiske verden. Ideen kommer fra vores passion for racerløb og har til formål at give alle muligheden for at opleve spændingen, der er ved at overtage racerbanen.

Alt, omkring oplevelsen vil være virtuelt, men følelsen, der følger med, vil være helt ægte. Vi kalder det CUPRA2 Experience, og her er det vores fuldt elektriske model, UrbanRebel, der er bilen, der bringer en ny æra med sig, og giver dig følelsen af racerløb på en ny måde.

CUPRA Squared Experience

Den første CUPRA NFT

Takket være vores udfordrerånd og vedvarende dedikation til at skabe fremskridt, annoncerer vi lanceringen af vores allerførste CUPRA-NFT med vores CUPRA UrbanRebel.

Indenfor få uger sætter vi vores debut-NFT af UrbanRebel på auktion, sammen med den eksklusive mulighed for at blive den alleførste fører i den fulde CUPRA2 Experience.

Disse spændende, nye oplevelser hænger sammen med vores lancering af Metahype og har til formål at bringe vores publikum endnu tættere på den virtuelle verden, vi skaber.

Vores 4-års fødselsdag markerer dette ambitiøse spring, når vi fordobler antallet af ”verdener”, hvor du kan opleve vores ustoppelige impuls.

HOLD DIG OPDATERET FOR AT OPLEVE DE KOMMENDE BEGIVENHEDER