Metahype DK/DA

CUPRAx2 giver dig METAHYPE

Baner vejen for en ny vision til en ny æra

2022 bliver CUPRAs år. I anledning af vores 4-års fødselsdag, fokuserer vi vores indsats og satser på tallet 2, der står for dualitet, partnerskab og vækst: CUPRA X 2. Dette spring tager afsæt i en ambitiøs vision: Stigende salg, netværk og produktportefølje, en løbende udvidelse og fordobling af universet for unikke og emotionelle oplevelser.

For CUPRA-brandet har det aldrig været en mulighed at se til fra sidelinjen. Unikke og uforglemmelige oplevelser er kernen i alt, hvad vi gør.

Vores rejse mod en ny, digital æra fortsætter, mens vi finder på nye måder at skubbe til grænserne. Vi sigter efter at tage et afgørende skridt fremad med lanceringen af METAHYPE; et univers der fungerer som et samarbejdsunivers, hvor brands, start-ups og indholdsskabere kan dele et bredt udvalg af events, sammenkomster og oplevelser, så alle kan være med til at dele og skabe kultur.

Metahype

Samarbejde er fundamentet i METAHYPE-universet.
Planen er at slå os sammen med globalt anerkendte partnere, så som Primavera Sound fra musikkens verden, eller U-BEAT fra underholdningsbranchen, for at antænde flammen for en ny generation.

Der vil være fora hvor brands og brugere kan interagere ved at udstille kunstnerisk indhold så som NFTs, fremvise digitale- og fysiske produkter, streame indhold og arrangere events.

Gennem METAHYPE vil CUPRA skabe nye oplevelser, på forskellige tidspunkter, i den rejse, du er på. Hver af dem har potentialet til at forandre, hvordan vi tidligere har interageret og samarbejdet.

METAHYPE projektet markerer CUPRAs 4-års fødselsdag og bliver vores tilgang til den nye virtuelle æra.

CUPRAx2: lanceringen af METAHYPE

Vil du med ind i et nyt univers?