Services:CUPRA CONNECT 2021.9.1 DK/DA

CUPRA CONNECT

Få adgang til onlinetjenester via CUPRA CONNECT-appen, MyCUPRA Portal * eller Infotainment-systemet.

FÅ CUPRA CONNECT APP

Download til iOS.

Download til Android.

Opret dit CUPRA-ID

Opsætning af dit CUPRA ID er let. Du kan gøre dette via CUPRA CONNECT-appen på din smartphone eller i MyCUPRA Portal *.

Registrering%20og%20oprettelse%20af%20CUPRA%20ID%20på%20en%20smartphone

Trin 1

Log ind, indtast din e-mail-adresse og en adgangskode, og klik derefter på Opret. En bekræftelses-e-mail vil blive sendt til bekræftelse.

Trin 2

Vælg dit land og sprog. Vælg en hilsen, og indtast dine personlige oplysninger.

Trin 3

Opret en firecifret sikkerheds-pinkode til brug af nogle funktioner.

Trin 4

Accepter vilkårene og betingelserne.

TILFØJ DIN BIL

Link din CUPRA ID-konto til din helt nye CUPRA.

woman%20adding%20her%20car%20on%20CUPRA%20CONNECT%20app

Trin 1

Log ind på CUPRA CONNECT-appen, MyCUPRA Portal * eller infotainmentsystemet med dit CUPRA ID.

Trin 2

Hvis du er logget ind i appen eller portalen, skal du klikke på "Tilføj køretøj" og indtaste dit VIN-nummer. **

Trin 3

Bekræft købsordren for at få CUPRA CONNECT gratis i 1 år. ***

SERVICEAKTIVERING

Gå ind i din bil for at aktivere tjenester og begynde at nyde CUPRA CONNECT.

woman%20activating%20infotainment%20screen%20with%20CUPRA%20CONNECT%20app

Trin 1

Start infotainment-skærmen. Sørg for, at privatlivstilstand ikke er på maks, og at du har 4G- og GPS-forbindelse.

Trin 2

Registrer dig som primær bruger, og tryk først på den ene tast på oplåsningsknappen og derefter på den anden.

Trin 3

Opret din foretrukne servicepartner ved hjælp af din forhandler.

Trin 4

Tilmelding afsluttet. Du kan begynde at nyde CUPRA CONNECT.

CUPRA CONNECT FAQs


Et VIN (køretøjsidentifikationsnummer eller chassisnummer) er din CUPRAs unikke 17-cifrede identifikationskode. Du kan finde VIN i dine registreringspapirer eller i det udvendige nederste højre hjørne af forruden. Du skal bruge den til at tilmelde din bil og oprette din CUPRA CONNECT-profil.


S-PIN er en 4-cifret kode oprettet til dit CUPRA ID under registrering. Du får brug for det for at låse og låse op eksternt såvel som for at kontrollere fjernklimatiseringsfunktionen.


Når du har oprettet dit CUPRA ID, modtager du en e-mail, der beder om at bekræfte din konto. Det kan tage et par minutter, før bekræftelses-e-mailen når din indbakke (husk at tjekke din Spam-mappe). Åbn og klik på linket i e-mailen for at bekræfte din konto. Derefter sendes du til CUPRA-portalen, hvor du kan logge ind med dit CUPRA-ID. Nu hvor du er registreret, skal du bare tilmelde din bil og linke den til din brugerkonto, så du kan nyde hele spektret af CUPRA CONNECT-tjenester.

Hvis du ikke modtager bekræftelses-e-mailen, bedes du kontakte CUPRA Customer Care, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.


For at bruge CUPRA CONNECT skal du tildele et køretøj til din brugerkonto. For at gøre dette skal du logge ind på CUPRA CONNECT-appen eller webstedet mycupra.com/CUPRA og indtaste din bils VIN (køretøjets identifikationsnummer). Dette trin er ikke nødvendigt, hvis du logger direkte på infotainment-systemet med dit CUPRA ID (se “11. Aktivering i bilen”)


For det første skal du sikre dig, at du har følgende dækket:

  • Et godt internetsignal og dataforbindelse
  • Den korrekte VIN på dit køretøj
  • En model, der er kompatibel med de ønskede tjenester
  • En gyldig servicelicens (hvor relevant)
  • Hvis ingen af ​​ovenstående løser problemet, bedes du kontakte din forhandler.

Hvis du ikke tilmelder dig og fuldt aktiverer CUPRA CONNECT-tjenester, kan du kun bruge de tjenester, der kræves i henhold til lov (offentlig nødopkald).


CUPRA vedligeholder en database med alle personlige data, der leveres af kunderne, samt andre oplysninger, der er nødvendige for at levere CUPRA CONNECT-tjenester, såsom køretøjsdata og geo-lokalisering. Alle data, der oprettes ved brug af CUPRA CONNECT-tjenester, tilhører kunden. Og så er dataforbrug afhængigt af eksplicit kundes samtykke.

Al dataforbrug finder sted i overensstemmelse med EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). For mere information, se CUPRA CONNECT fortrolighedspolitik.

Bemærk, at alle data kun bruges af CUPRA og dets distributions- og servicepartnere. Data deles ikke med tredjeparter af kommercielle grunde, og i de fleste tilfælde holdes de anonyme (ikke-anonyme data bruges kun, når det er nødvendigt). I sådanne tilfælde behandler CUPRA dataene i henhold til strenge sikkerhedsretningslinjer.


For at kunne bruge CUPRA CONNECT Services skal du have en af ​​følgende modeller:

  • CUPRA Ateca fremstillet fra september 2020
  • CUPRA Formentor
  • CUPRA Leon

CUPRA CONNECT vil være tilgængelig i Tyskland, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Norge, Sverige, Frankrig, Storbritannien, Irland, Østrig, Schweiz, Italien, Spanien, Portugal, Polen, Ungarn, Grækenland, Cypern, Holland, Luxembourg, Bulgarien, Rumænien, Kroatien, Slovenien, Malta, Den Slovakiske Republik, Andorra, Estland, Letland, Litauen, Serbien, Albanien, Makedonien, Bosnien-Hercegovina og Ukraine, Montenegro og Gibraltar.

For at finde de nyeste oplysninger om tilgængelighed i dit land, se My CUPRA-portalen: mycupra.com/CUPRA


Den gratis prøveperiode kan variere afhængigt af dit land og dit udstyrsniveau, men det varer altid mindst 12 måneder. Serviceperioden er knyttet til dit køretøj og vises på din brugerkonto. Når den gratis prøveperiode er udløbet, skal du forny for at kunne fortsætte med at nyde tjenesten.

Se nedenfor for detaljer vedrørende abonnementsgebyrer og varighed:

  • CUPRA CONNECT til radio (sikkerhed og service og fjernadgangsfunktioner). 1-års abonnement: 50 € eller 2-årigt abonnement: 85 €
  • CUPRA CONNECT til Navi (sikkerhed og service, fjernadgang, online infotainment og infotainment-apps *). 1-års abonnement: 135 € eller 2-års abonnement: 225 €

* Kun tilgængelig for Leon og Formentor


Aktivering i bilen giver dig mulighed for at tilmelde dit køretøj (mens du er i bilen) og forbinde det med dit CUPRA ID, så du kan begynde at bruge CUPRA CONNECT-tjenester.

Registreringsassistenten leder dig gennem den enkle proces med at oprette din CUPRA ID-konto i dit køretøj, logge ind og tilmelde dit køretøj og derefter føje det til garagen. Under registreringsprocessen kan du se alle nødvendige juridiske oplysninger (GTC, fortrolighedspolitik) og acceptere CUPRA CONNECT-kontraktaftalen.

Aktivering i bilen er mulig i:

CUPRA Leon og CUPRA Formentor med Media System + og Connect System + Navi. Også til CUPRA Ateca m / Navi-system.


Kontroller først, at din CUPRA har en aktiv internetforbindelse, og at den registreringskode, du bruger, ikke er udløbet (registreringskoden er gyldig i 1 år). Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve at slette køretøjet fra din garage i My CUPRA-portalen og tilføje køretøjet igen. Du modtager en ny registreringskode for at indtaste dit køretøj.


Du kan vælge og skifte mellem forskellige fortrolighedstilstande via sektionerne Service Management og Control Center på infotainment-skærmen.


Hvis du mister din enhed, kan du ændre din adgangskode ved at få adgang til Min CUPRA-portalen fra en anden enhed. Den nye adgangskode kræves, når du bruger nogen af ​​CUPRA CONNECT-apptjenesterne. For yderligere sikkerhed kan du ændre appindstillingerne, så skal du indtaste din adgangskode igen efter en periode på 5, 10 eller 15 minutter uden kontoaktivitet.


Først skal du sørge for at have den nyeste version af appen installeret på din smartphone. For at kontrollere dette skal du besøge Apple App Store eller Google Play Store og installere eventuelle tilgængelige opdateringer.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind på din CUPRA CONNECT-konto, kan du gå til CUPRA ID-portalen og bruge den e-mail, du tilmeldte dig, dit brugernavn eller dit mobiltelefonnummer til at identificere din konto og nulstille din adgangskode. Hvis dette ikke løser problemet, bedes du kontakte CUPRA CONNECT kundeservice, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.


Se mere her

* Adgang til MyCUPRA Portal snart tilgængelig.
** Du finder det 17-cifrede nummer bag forruden på din bil.
*** Der tilbydes et års gratis prøveversion af CUPRA CONNECT på CUPRA-køretøjer.