Services:CUPRA Specialist DK/DA

CUPRA SAFE

Holder dig godt kørende

Med CUPRA forhandlerens tryghedsaftale sikrer du dig mod uforudsete omkostninger i fremtiden. CUPRA SAFE giver dig mulighed for 2 elller 3 års ekstra tryghed, som ligger i forlængelse af den eksisterende 2 års fabriksgaranti, som din CUPRA allerede har. Så nu kan du holde dig godt kørende længere, uden bekymringer.

CUPRA SAFE dækker alle mekaniske og elektriske komponenter i de 4 til 5 år efter første registreringsdato dog maks. op til en kilometerstand på 120.000 km. CUPRA SAFE koster fra 4.879 kr. og skal bestilles samtidig med bilen hos din CUPRA-forhandler.
 

Dine fordele:

• Driftssikkerhed og kvalitet via autoriseret CUPRA-værksted

• Service du kan stole på, udført af vores højtuddannede og dygtige CUPRA-mekanikere

• Ro i sindet – også i udlandet med vores europæiske dækning

• Højere brugtvognsværdi på din CUPRA.

 

Omfattende dækning
I tilfælde af havari i den periode, hvor CUPRA SAFE-aftalen gælder, reparerer eller udskifter dit CUPRA-værksted alle de områder, der er dækket af aftalen. Dækningen er omfattende, så du får lige så meget ro i sindet som med CUPRAs fabriksgaranti, når det drejer sig om de mekaniske og elektroniske komponenter, der kan gå i stykker.
 

Europæisk dækning
CUPRA SAFE-pakken gælder også i Europa. Uanset hvor du befinder dig, vil det nærmeste CUPRA-værksted hjælpe dig sikkert videre på din rejse.

Vi kender din bil bedst
Dit lokale CUPRA-værksted er det bedste sted, du kan bringe din bil til i tilfælde af et havari. Du kan være sikker på, at din bil er i eksperthænder. Der anvendes kun originale reservedele ved udskiftning og arbejdet foretages med det værktøj og efter de metoder, som er specielt udviklet til CUPRA-biler.

Gensalgsværdi
CUPRA SAFE følger din bil og kan derfor overføres til den næste ejer af din bil. En CUPRA SAFE aftale er også ensbetydende med, at din CUPRA er blevet vedligeholdt korrekt og øger derved din bils gensalgsværdi.

Priserne på CUPRA Safe kan ses på prislisten for den model du er på udkig efter.