Our DNA:Garage:formentor-cuv-car DK/DA

CUPRA Formentor

En hybridverden tager form.

I 2018 introducerede CUPRA sig selv som mere end et nyt og uafhængigt bilmærke, men også som en livsstil for dem, der skaber stien. Præcist et år senere, og for at fejre CUPRAs første jubilæum, blev CUPRA Formentor Concept Car præsenteret på Genève International Motor Show i 2019 - en udfordrende hybrid her til at omdefinere ydeevne med elektrificering; en ny køreoplevelse, der inviterer os til en ny verden, hvor råmaterialer interagerer med energi.

Født i CUPRAs verden, er CUPRA Formentor ikke kun en moderne vision om sportslighed. Det er den første bil med 100% CUPRA DNA. Udførelsesformen for CUPRAs værdier. Den nye standard for fremtidige CUPRA-modeller fra krop til sjæl. På den ene side fusionerer det en SUV's alsidighed med det kompakte og sportive design af en coupé. På den anden side behøver den ikke en forbrændingsmotor for at fungere som en CUPRA. Det kører på en plug-in hybridmotor. Mens andre bygger elbiler på en rationel måde, glemmer CUPRA ikke hvad der fik os så langt: den følelse, der opleves bag rattet i en højtydende bil. Adrenalin. Frihed. Styring.

”Tiltalende med hensyn til præstation, teknologi og æstetik.” Alejandro Mesonero-Romanos, direktør for design

CUPRA Formentor blev bygget til at foregribe fremtidens teknologi og design. Dens 1,5-liters TSI-motor med 245 hk reducerer kulstofemissioner og brændstofforbrug. Dets 12 '' panoramiske navigationssystem blev redesignet for en mere fordybende køreoplevelse. Dets bageste uendelige lyskoncept forstørrer det markante udseende på bilen bagfra. Som CUPRAs førstefødte har det en førende rolle at spille.

Dynamisk design, tættere på jorden for at fremhæve sportyhed.

Endnu en gang samler CUPRA to elementer, der ikke naturligt sameksisterer. Det er en verden, hvor reglerne ikke gælder; hvor en sofistikeret hybridmotor, ved hvad den virkelige ydelse er. CUPRA Formentor. Den er konstrueret til at trodse grænser og leve op til CUPRAs sande natur. Med andre ord er det en påmindelse om aldrig at stoppe med at gå egne veje.

Se en hybridverden tage form. Hold øje med flere nyheder om CUPRA Formentor.