cupra tavascan SUV model showcased against a picturesque sunset
Tavascan Endurance

Emotional experiences in an instant.

Tavascan Endurance
Up to:
547
km*
Up to (210 kW):
286
hk*
0-100KPH in:
6,8
sek
Tavascan VZ

A power boost beyond the status quo.

Tavascan VZ
Up to:
517
km*
Up to (250 kW):
340
hk*
0-100KPH in:
5,6
sek

UDSTYRSPAKKER

Endurance

Højteknologisk standard. Navigationssystem, 3-zoners klimaanlæg, Kessy Advance, mørktonede ruder, autonom kørsel & parkering, alarm og meget mere.

2024 cupra tavascan dashboard, drivers and passengers' seat, ambient lighting and infotainment system

Immersive*

Design & teknologi.
20" alufælge, Dark Night interiørpakke, elektriske skålformede sæder i genanvendt mikrofiber, Sennheiser lydsystem med 12 højtalere, top-view kamera, armlæn og dobbelt gulv i bagagerummet.

2024 cupra tavascan bucket chair head rest with copper accent

Adrenaline*

Performance & design.
Inkluderer AR HUD, Matrix LED Teknologi, 21" alufælge, panoramasoltag, DCC Sport og alle features fra Immersive pakken.

2024 cupra tavascan air conditioning render

Vinter pakke

Klar til de kolde måneder. Varmepumpe, opvarmet forrude, og opvarmede for- og bagsæder. 

Interesseret i CUPRA Tavascan?

Bilen er vist med ekstraudstyr samt tilbehør, der kan medføre yderligere omkostninger. Derfor anbefales det at tjekke udstyrs- samt prisliste for at få de præcise informationer og priser på bilen.

 

*CUPRA Tavascan er i øjeblikket ikke tilgængelig til salg og afventer homologering. De viste tekniske data er kun vejledende og kan variere. Køretøjets tilgængelige effekt (KW) og acceleration afhænger af batteriets ladeniveau og dets temperatur til enhver tid. Billederne er kun brugt til illustrative og informative formål og svarer muligvis ikke til serieproduktionen.

 

Køretøjets elektriske rækkevidde varierer afhængigt af en række faktorer såsom terrænets orografi, vejrforholdene, køretøjets ladetilstand (passagerer + bagage), batteriets alder og tilstand, det valgte ekstraudstyr (fælge, dæk ...), brugen af perifere forbrugere såsom varme, aircondition eller sædevarme, og deres kørestil. Den angivne autonomi er en foreløbig værdi og er blevet beregnet i overensstemmelse med WLTP-forordningen, der fastlægger standardtestbetingelser gældende for alle fabrikanter, således at de værdier, der beregnes efter denne forskrift, er sammenlignelige med hinanden for alle køretøjer.

 

**Opladningstiderne varierer i forhold til følgende faktorer: ekstern og batteritemperatur, maksimal spænding på dit opladersystem og dets aktuelle tilstand samt batteritilstand og brug af andet elektrisk udstyr i bilen under opladning.