DK/DA

Laia Sanz

Motorsport er en del af mit DNA.

Hvad er din passion?

Motorcykler, biler, motorsport generelt... Jeg har altid elsket konkurrence. Ikke kun det at vinde, men at udforske mit eget potentiale, skubbe til mine grænser for at opnå ting, som andre mennesker anser for at være umulige.

Jeg har altid følt mig tæt forbundet til biler. Jeg kan stadig huske den følelse, jeg havde, da min far satte mig på motorhjelmen af sin bil, da jeg var to eller tre år gammel. Jeg tror ikke, at ægte passion kan udtrykkes i ord. Du kan ikke definere en følelse. Du er bare nødt til at følge den.

Har din passion for racing ændret dig som menneske?

Det har været med til at forme mig som person: Motorsport er en del af min personlighed, mit DNA.
Nogle gange kan du som person ikke adskille dig selv fra det, du gør: Og uanset om du er designer, musiker, designer eller noget helt andet er du nødt til at følge din passion.

Hvad betyder CUPRA for dig?

SEATs racerånd. Passion for racerløb, en fælles vision for biler og racerbanen og en erkendelse af, hvordan disse to ting mødes. Det er også sulten efter at vide, hvad fremtiden byder på, de næste idéer, det brændende ønske om altid at udvikle og forbedre sig: at tage på et nostalgisk trip tilbage til værkstedet og opfinde fremtiden.

Fremtiden inden for bilteknologi vil i stadig større grad være fokuseret på mennesker, ikke maskiner.

Hvilken retning tror du, at udviklingen inden for racing tager?

Mekanikken kan ændre sig meget. Men racing i sig selv ændrer sig ikke. Ånden er den samme i dag som den altid har været. Elbiler? Måske er det svært for racerkørere i dag at forestille sig en fremtid uden benzin, men når rækkevidden for elektrisk mobilitet forbedres, vil det helt sikkert resultere i nye muligheder. Der er behov for at ændre sin tankegang omkring det. Hele racing-konceptet kan ændre sig.

Generelt tror jeg, at fremtiden inden for bilteknologi i stadig større grad vil være fokuseret på mennesker, ikke maskiner.

Fantastisk. Det er en ægte racerbil. Kraftige bremser, skarpe svingegenskaber... Den perfekte bil til min overgang til cup racing-verdenen. Jeg har lært meget ved at køre i den.

MERE INFORMATION

Følg os på Twitter @Cupraracing og Instagram @cupra_racing