da:New FAQ:Pleje & vedligeholdelse:CUPRA Safe DK/DA

Pleje & vedligeholdelse

Pleje & vedligeholdelse

CUPRA Safe

Jeg ejer allerede en CUPRA. Kan jeg også bruge CUPRA Safe?

Ja, CUPRA Safe er også tilgængelig for CUPRA-ejere. For mere information om priser og dækning, kontakt venligst din nærmeste CUPRA forhandler.

Hvilke fordele er der ved CUPRA Safe?

CUPRA Safe er en alt-i-en-pakke. Du kan køre bekymringsfrit, da det kombinerer garanti, vedligeholdelse og forsikring i et månedligt gebyr.

Hvad dækker CUPRA Safe?

CUPRA SAFE dækker alle mekaniske og elektriske komponenter i de 4 til 5 år efter første registreringsdato dog maks. op til en kilometerstand på 120.000 km.

Hvordan får jeg CUPRA Safe?

CUPRA Safe gælder kun for nye biler, og giver dig mulighed for 2 eller 3 års ekstra tryghed, som ligger i forlængelse af den eksisterende 2 års fabriksgaranti, som din CUPRA allerede har. CUPRA Safe skal bestilles samtidig med bilen hos din CUPRA forhandler.

Hvad er prisen for CUPRA Safe?

CUPRA Safe koster fra 4.879 kr, og skal bestilles samtidig med bilen hos din CUPRA forhandler. Priserne på CUPRA Safe kan ses på prislisten for den model du er på udkig efter. 

Hvad er forskellen på fabriksgaranti og udvidet garanti?

Fabriksgarantien og den udvidede garanti har samme dækning, den største forskel er, at fabriksgarantien er en juridisk garanti, og den udvidede garanti er en kommerciel garanti, der udvider den juridiske garanti til op til 2 år og et specificeret kilometertal.