Our DNA:Garage:New concept car DK/DA

Den nye CUPRA Tavascan

Vi beviste, med lanceringen af CUPRAs første 100% elektriske bil, CUPRA Born, at fremtiden er her, og den er elektrisk. Mød CUPRAs nye 100% elektriske konceptbil, Tavascan.

”Vi har allerede bevist vores teknologiske evner ved at udvikle verdens første 100% elektriske touring car, CUPRA e-Racer. Med præsentationen af ​​den 100% elektriske CUPRA Tavascan, oversætter vi denne vision til gaderne og beviser, at kraften kan elektrificeres ”, sagde CUPRA-direktør Wayne Griffiths.

Den elektriske coupé-SUV er udstyret med en 100% elektrisk drivlinje, hvilket gør den til et kraftfuldt aerodynamisk køretøj med nul emission ved kørsel. Den har to motorer, der er indkapslet i hver aksel, der giver en kombineret 225kW effekt til alle fire hjul. En 77 kWh lithium-ion-batteripakke, der ligger i køretøjets bund, lader CUPRA Tavascan køre op til 450 km.

Dens elegante udvendige linjer er designet til ydeevne og effektivitet. Sofistikeret metalmaling fremhæver et tonefarvet carbonfiber og de elegante kobberdetaljer.

CUPRA Tavascan fremhæver sin elektriske personlighed med det oplyste CUPRA-logo, der sidder lavt mellem luftåbningerne, der afkøler batteripakken og letter luftstrømmen - en kritisk komponent i denne konceptbil. De 22” turbinelegeringshjul er også designet til at minimere modstanden og lade konceptbilen glide.

Uden emissioner har den bageste diffusor fokus på at levere funktionel aerodynamik. De elegante kant-til-kant-baglygter spænder over hele bilens bredde og fuldender det strømlinede look.

Tavascans interiør er et ægteskab mellem stil og funktionalitet. CUPRA Tavascans kulfiberstruktur spejler den udvendige skulpturelle linje, aerodynamik og er designet til at give en let kabine. Kontrastfarver diffuseret af LED-omgivelsesbelysning giver passagererne ro, i den ellers kraftfulde maskine.

Kabinen er et adaptivt rum, som er designet til at imødekomme passagerernes behov. Den har komfortable 3D-læder-sportssæder med integrerede højttalere og smartphone-forbindelse. Et instrumentbræt der indeholder et 12,3” digitalt cockpit, som giver føreren al den information, de har brug for, mens et 13” infotainment-display kan forskydes mod passageren for bedre at kunne se informationen.

Den nye CUPRA Tavascan-konceptbil tør at omdefinere vejkøretøjers fremtid. Tavascan forventes at blive lanceret i 2024.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig CUPRA Danmarks nyhedsbrev og vær sikker på, ikke at gå glip af spændende nyheder om vores modeller, gode tilbud og invitationer til udvalgte arrangementer.