da:New FAQ:Vores Brand:Metahype DK/DA

Vores Brand

Metahype

Hvad er Metahype?

Metahype er en voksende virtuel ø, hvor brands, skabere og fællesskaber mødes for at styrke samarbejde og kreativitet. Læs mere om Metahype her. 

Hvordan bliver jeg en del af fællesskabet?

Du kan tilmelde dig her.

Hvad er CUPRA Dark Rebel Experience, og hvordan kan jeg oprette min egen version?

CUPRA's DarkRebel er CUPRA's virtuelle sportsvogn, der kan tilpasses af hver bruger ved hjælp af CUPRA's bilkonfiguratorværktøj.

Hvad kan jeg lave i CUPRA-distriktet?

CUPRA-distriktet er kendt for at være et dedikeret sted for CUPRA-stammen i Metahype for at mødes og opdage vores brand. Der kan du oprette forbindelse til andre brugere virtuelt, opdage ting om CUPRA og dets modeller, køre løb og deltage i udfordringer og begivenheder. Få mere at vide om CUPRA-distriktet.

Hvad kan jeg lave i Metahype?

Du kan designe dine egne avatarer, du kan få dit eget virtuelle rum til at oprette forbindelse og samarbejde med andre brugere, du kan engagerer dig i samfundet, du kan opleve underholdende indhold såsom begivenheder, spil osv., og du kan få digitale samleobjekter såsom NFT'er, eksklusive belønninger og særlige budgetter. Lær mere om Metahype.

Hvad er et Metahype Passport?

Metahype Passport er en virtuel funktion, der repræsenterer en brugers status og de eksklusive funktioner, der er tilgængelige for brugeren, hvorigennem brugerne kan få HYPE, specielle badges, et bedre omdømme og låse op for nye funktioner. Få adgang til og lær mere om Metahype-webstedet ved at klikke på følgende link: https://www.metahype.com/.